ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταστροφές σε γήπεδο της Αλοννήσου

καταστροφές-σε-γήπεδο-της-αλοννήσου-710264

Εντατικοποίηση περιπολιών και τήρηση των νόμιμων διαδικασιών τα άμεσα μέτρα του Δήμου

Παραβίαση της περίφραξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου στη Μηλιά Αλοννήσου παρατηρήθηκε το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να σημειωθεί «προσέλευση κόσμου σε έναν χώρο που πρέπει να είναι κλειστός», σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αλοννήσου. Ο χώρος, όπως επισημαίνει, χρησιμοποιείται παράνομα ως παιδότοπος, από γονείς και μικρά παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των γενικών απαγορεύσεων που ισχύουν ανά την επικράτεια λόγω Covid-19, υπάρχουν απαγορεύσεις σχετικές με τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και τις συναθροίσεις κοινού. Στην προκειμένη περίπτωση, απαγορεύεται η είσοδος και χρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου, μπάσκετ και των λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Μετά την παραβίαση της περίφραξης, παρατηρήθηκαν φαινόμενα πρόκλησης φθορών στο γήπεδο ποδοσφαίρου, που βρίσκεται στην Μηλιά. Συνεργεία του Δήμου Αλοννήσου θα αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές στην περίφραξη και θα γίνει επισκευή του ταρτάν. Στο μεταξύ, ενημερώθηκε εγγράφως ο Αστυνομικός Σταθμός Αλοννήσου για την καλύτερη επιτήρηση του χώρου.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ενταθούν οι περιπολίες από τον Αστυνομικό Σταθμό Αλοννήσου και τον Δήμο Αλοννήσου, ενώ θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

«Κατανοούμε ότι πρέπει να υπάρχει ένας χώρος που θα μπορούν άτομα κάθε ηλικίας να αθλούνται και να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τις εντολές των ειδικών, αλλά και να προστατέψουμε την περιουσία του Δήμου» επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική αρχή Αλοννήσου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου