ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττήθηκε δίκαια αλλά φωνάζει για τη διαιτησία ο Θησέας

ηττήθηκε-δίκαια-αλλά-φωνάζει-για-τη-δι-700327

Δεν απέφυγε την ήττα από την ανώτερη ομάδα των Μετεώρων ο Θησέας, που έχασε στην Καλαμπάκα από την ομώνυμη ομάδα με 3-1, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη αν και είχε ευκαιρίες-μεταξύ των οποίων και δοκάρι- δεν κατάφερε να επιβληθεί των γηπεδούχων που έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη, καταγράφοντας άλλωστε σημαντικές ευκαιρίες με τους Ιωάννου στο 15’ και Σκόνδρα στο 19’, πριν προηγηθούν με πλασέ του Λίτσιου στο 28’, για το 1-0.

Οι Αγριώτες διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Μπόρα, σε ανατροπή του έπειτα από σπρώξιμο στον αέρα στο 32’, ενώ στο 43’ ο Θησέας έχασε μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση, αφού σουτ του Οικονόμου έδιωξε σωτήρια ο Γεωργίου, πριν η μπάλα καταλήξει κόρνερ.

Κι ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ισχνό προβάδισμα των Μετεώρων, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια. Συγκεκριμένα, στο 47’ ο Αγιασιώτης βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον Γεωργίου, που έσωσε την εστία των Μετεώρων από βέβαιη παραβίαση.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 49’ οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους, με τον Μαρούδα, να γράφει το 2-0, με πλασέ, σε κόντρα επίθεση. Στο 70’ οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» την νίκη, με τον Λίτσιο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0, ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν να μειώσει με τον Δημητριάδη, στο 73’, που με δεξί σουτ εκτός περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γεωργίου.

Οι Αγριώτες, που έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά να πιέσουν παραπάνω καταγράφοντας και δοκάρι, σε σουτ του Πέτση, στο 88’. Οι τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού ανήκαν στα Μετέωρα, με τους Μαρούδα, Συρράκο και Ουζούνογλου στα λεπτά που απέμειναν ως το τέλος να μην καταφέρνουν να παραβιάσουν την εστία του Κουτσιρίμπα, που ήταν σε ετοιμότητα.

ΜΕΤΕΩΡΑ-ΘΗΣΕΑΣ 3-1

Σκόρερ: (28’, 70’Λίτσιος, 49’ Μαρούδας – 73’ Δημητριάδης)

ΜΕΤΕΩΡΑ: Γεωργίου, Γεωργάκης, Κιάκος (68’Ιωαννίδης), Ζήσης, Παπαευθυμίου, Ουζούνογλου, Λίτσιος (77’ Μανώλης), Μαρούδας (68’ Συράκος), Σκόνδρας (81’ Αυγέρος), Πολυζόπουλος, Ιωάννου.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κουτσιρίμπας, Βαν Ντε Γουϊχε, Γαλανόπουλος (46’ Βλάχος), Δημητριάδης, Καψιώτης, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Πέτσης, Φραγκογιάννης (65’ Τσιουρής), Χατζησταμάτης (46’ Αγιασιώτης), Μπόρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου