ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ανεβασμένη ψυχολογία

με-ανεβασμένη-ψυχολογία-698744

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Με ανεβασμένη την ψυχολογία, έπειτα από το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χρονιάς απέναντι στη Νίκη Βόλου την περασμένη Κυριακή, ο Ρήγας Φεραίος αντιμετωπίζει σήμερα στις 4 μ.μ. τον Εθνικό Φιλιππιάδας, εκτός έδρας, για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη, στο παιχνίδι με τη Νίκη στο Βελεστίνο έδειξαν «ψυχή, πάθος και δύναμη», όπως τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου και πλέον καλούνται να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, αντιμετωπίζοντας σήμερα τη νεανική ομάδα του Εθνικού.

Τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές έχει η ομάδα του Γιώργου Γιάννου, η οποία θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα από τη Φιλιππιάδα μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα γνώρισε την εκτός έδρας συντριβή από τον Αχιλλέα Νεοκασαίρειας, με 4-0 (όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος) και πλέον η νίκη στο παιχνίδι με τους Βελεστινιώτες κρίνεται επιτακτική για τους γηπεδούχους.

Ο διαιτητής Γεώργιος Μάντζιος (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς τους Καραλή Ελευθέριο και Τσάντα Δημήτριο από την ίδια Ενωση θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Η αποστολή

Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές στελεχώνουν την αποστολή την αποστολή του Ρήγα Φεραίου, που από χθες βρίσκεται στη Φιλιππιάδα, με τον Λάκη Μπακάλη να έχει προβλήματα, καθώς εκτός έμειναν Κεφαλάς, Χατζής, Χισάι, Μπακάλης, Μπομπότης, ο στρατευμένος Γουτούλης και ο τραυματίας Δημητρίου.

Ο τεχνικός της ομάδας του Βελεστίνου επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Αλεξίου, Βουραζέρης, Γεωργατζής, Γκάγκας, Γκίκας, Ζαχαράκης, Καναβός, Κιπτίου, Λάμπρου, Μπόρας, Ράπτης, Σέττος, Σπαθής, Τζοβάρας, Τσελεπής, Χατζηαθανασίου

Αποχωρήσεις στον Εθνικό

Μετά τον Αντώνη Χρηστογιάννη άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Εθνικού Φιλιππιάδας αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο, καθώς ο αμυντικός Φώτης Ζώης έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τους «κυανόλευκους».

Η ανακοίνωση του Εθνικού για τον Χρηστογιάννη: «Η διοίκηση του ΑΠΣ Εθνικός Φιλιππιάδας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Χρηστογιάννη. Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου