ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττήθηκε στην Καρδίτσα ο ΓΣΑ

ηττήθηκε-στην-καρδίτσα-ο-γσα-693320

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, που είναι και η δεύτερη στο πρωτάθλημα γνώρισε χθες ο ΓΣ Αλμυρού, φιλοξενούμενος στο ΔΑΚ Καρδίτσας από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου με 1-0, για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 59’ με τον Μυργιώτη να εκτελεί φάουλ με το αριστερό και από το ημικύκλιο σχεδόν της περιοχής, με την μπάλα να περνά πάνω από το τείχος, καταλήγοντας στην κάτω δεξιά γωνία του Σταυράκη, που δεν μπόρεσε να αποκρούσει.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά σε περίπου 300 φιλάθλους, ο Απόλλωνας απείλησε με τον Μβελέ Τζούριορ μόλις στο 3’ να βγαίνει φάτσα με το τέρμα όμως τον πρόλαβε ο Σταυράκης. Στη συνέχεια ο Αλμυρός απέκτησε την ελαφρά υπεροχή, όμως ανούσια καθώς δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει την εστία του Γεωργαντζά.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΓΣΑ είχε μεγάλη στιγμή στο 56’ όταν ο Γκίκας από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 59’, η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΓΣΑ, Θάνου Θεοδώρου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με την εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυργιώτη. Στους πανηγυρισμούς μάλιστα ο διαιτητής της αναμέτρησης, συμβουλεύτηκε τον 4ο και απέβαλε τον Θεοδώρου, ο οποίος έδινε για το υπόλοιπο παιχνίδι οδηγίες από την εξέδρα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Γεωργαντζάς, Τεντολούρης Δ., Κουλοκτσής, Τζιλός, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης, Μυργιώτης, Τζουμάκης, Τσιμπούκας, Μβελέ Τζούνιορ (76’ Πατσιούρας), Αργυρόπουλος (64’ Μιντζάλι).

Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Παπακώστας (76’ Τιμπλαλέξης), Αλεξανδρής (76’ Χατζής), Δημηνάς (86’ Καλαμίδας), Τσιώλης, Βανγκέλι, Τζοβάρας, Γκίκας (70’ Τσελεπής).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου