ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον ΓΣ Αλμυρού

τρίτη-συνεχόμενη-ήττα-για-τον-γσ-αλμυρ-686471

Κακή αγωνιστική περίοδο φαίνεται ότι διανύει ο Γ.Σ. Αλμυρού, που γνώρισε την τρίτη του συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά από τον Αστέρα Ιτέας, στο γήπεδο «Αθ. Νοικοκύρης» για τη 12η αγωνιστική του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου υποχώρησε πια στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 19 βαθμούς, ενώ απομένει ένα παιχνίδι για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, που θα γίνει… το νέο έτος, εκεί όπου οι Αλμυριώτες υποδέχονται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Βόλου.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες νωθρές μέσα στο γήπεδο. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι για την ομάδα της Ιτέας, που ισοβαθμεί με τον Γ.Σ. σημειώθηκε στο 41’ λεπτό, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κακκαβά. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο Πρεντε, που ανατράπηκε από τον Κόκκα στο 40’, με τον διαιτητή της συνάντησης να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κακκάβας ανέλαβε να εκτελέσει, την εσχάτη των ποινών, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σταυράκη για το 1-0.

Το σκορ δεν έμελλε να αλλάξει έως το τέλος του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν σκεπτικοί, μην καταφέρνοντας να πάρουν βαθμούς και να αναρριχηθούν στην κατάταξη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ 1-0

Γήπεδο «Αθ. Νοικοκύρης»

Σκόρερ: 41’ Κακκαβάς

Διαιτητής: Ευάγγελος Λαθύρης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δόσκορης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Ανδράλας): Πάππος, Ρέλλας (76’ Λόικ)(90’ Παπαεμμανουηλίδης), Ηλιάδης, Αντωνόπουλος, Μπογκντάνι, Μαυρόπουλος, Αλεξίου, Μαλισσόβας, Κακκάβας (86’ Γκούρα), Πρέντι, Σείτι (46’ Νικολόπουλος).

Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ (Αρσένος): Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Κόκκας, Δημηνάς (62’ Χατζής), Βανγκέλι, Αλεξανδρής, Γκίκα, Τσελεπής (56’ Κοντοβάς), Τσιώλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου