ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλήση του Τζιμπούρ με νέο φαξ που… έσφαξε τον Ολυμπιακό

κλήση-του-τζιμπούρ-με-νέο-φαξ-που-έσφα-67978

Αλλαγή δεδομένων είχαμε το βράδυ της Τρίτης σχετικά με την μη κλήση του Ραφίκ Τζιμπούρ από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλγερίας εν όψει του Κόπα Αφρικα τον επόμενο μήνα.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με σχετικό fax που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ αναφέρει ότι τόσο ο Τζαμέλ Αμπντούν (που ειδοποιήθηκε το πρωί), όσο και ο Τζιμπούρ θα είναι στην αποστολή, με τη διαφορά ότι ο Αμπντούν οφείλει να ενσωματωθεί νωρίτερα στην προ-επιλογή της εθνικής, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και πρέπει να εξεταστεί από τους γιατρούς της ομοσπονδίας.

Το πρωί τα μέσα ενημέρωσης στην Αλγερία διέρρευσαν τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Βαχίντ Χαλίλχοζιτς και σε αυτές υπήρχε μόνο το όνομα του Αμπντούν. Ωστόσο, τα πρώτα ονόματα που διέρρευσαν αφορούσαν όσους πρέπει να δώσουν το «παρών» από τις 2 Ιανουαρίου, ενώ υπάρχει ένα ακόμη γκρουπ ποδοσφαιριστών που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους λίγο αργότερα και μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Τζιμπούρ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα νεότερα σχετικά με τις κλήσεις στις «αλεπούδες της ερήμου» μόνο χαρά δεν έφεραν στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού που ήλπιζαν ότι είχαν… γλιτώσει τουλάχιστον τη συμμετοχή του «τρομοκράτη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου