ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια στην Ηγουμενίτσα

συνέχεια-στην-ηγουμενίτσα-672913

Συνέχεια στην Ηγουμενίτσα με επιτυχία και επί του Θεσπρωτού θέλει ο Ρήγας μετά τη νίκη που σημείωσε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Βελεστίνο.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θα κυνηγήσει την Κυριακή (3μ.μ.) και την πρώτη νίκη εκτός έδρας, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς μετά από έξι παιχνίδια.

Ο Λ. Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει για ένα ακόμη παιχνίδι στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γκάγκα, ενώ αμφίβολη είναι η επιστροφή του Θανάση Μπόρα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Τραυματίες εξακολουθούν να είναι οι Χατζής και Δημητρίου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του στρατευμένου Γουτούλη.

Ο Νικόλαος Ρούσος – Μπεκερτζής, από την Πρέβεζα, ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το παιχνίδι του Θεσπρωτού με τον Ρήγα την προσεχή Κυριακή 30/10 για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Επίσης από την ΕΠΣ Πρέβεζας είναι και οι δύο βοηθοί και συγκεκριμένα οι Ηλίας Κωνσταντίνου και Ηλίας Γκαρτζονίκας.

Για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής η πλειοψηφία των αγώνων θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/10) στις 15.00, ενώ με εξαίρεση το ντέρμπι Ιωνικός-Προοδευτική, άλλα δύο ματς του 4ου ομίλου (Τριγλία Ραφήνας-Ρόδος, Ιάλυσος-Θύελλα Ραφήνας) θα γίνουν το Σάββατο (15.00 και 14.00 αντίστοιχα).

Επιπλέον, οι αγώνες Αστέρας Πετριτή-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Ιστιαία-Εθνικός Φιλιππιάδας για τον 2ο όμιλο, θα αρχίσουν στις 14.00 της Κυριακής.

Αναλυτικά ο 2ος όμιλος:

Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Βόλου: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Παπαλίτσας (Καρδίτσας), Καραγιάννης (Φθιώτιδας)

Θεσπρωτός – Ρήγας Φεραίος: Ρούσος-Μπεκερτζής, Κωνσταντίνου, Γκαρτζονίκας (Πρέβεζας)

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Πιερικός: Σέζος (Κιλκίς), Μιχαηλίδης (Μακεδονίας), Μιχταζίδης (Μακεδονίας)

Αστέρας Πετριτή – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Ματσούκας, Τσιλίας, Λυσσάρης (Αιτωλοακαρνανίας)

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Αμβρακία Κωστακιών: Ρούτσης, Παπανικολάου, Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

Ιστιαία – Εθνικός Φιλιππιάδας: Μίσσας, Κωτούλας, Μανάσης (Τρικάλων)

Διαγόρας Σεβαστής – Πύδνα Κίτρους: Γκουγκούδης, Ζιγκερίδης, Καμπούρης (Σερρών)

Νίκη Βόλου – Τηλυκράτης: Βρέσκας (Ημαθίας), Παπαδημητρίου (Λάρισας), Νάκας (Λάισας)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου