ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εγραψε ιστορία ο Βολιώτης Κολώνιας

εγραψε-ιστορία-ο-βολιώτης-κολώνιας-6665

Δεύτερος στο EPT Monte Carlo για 805.900 ευρώ

Η νέα μεγαλύτερη είσπραξη Ελληνα παίχτη σε live τουρνουά πόκερ είναι γεγονός! Ο Βολιώτης Αλέξανδρος Κολώνιας σημείωσε μια απίστευτη επιτυχία, τερματίζοντας δεύτερος στο €25k High Roller Event του EPT Grand Final και εισπράττοντας το μυθικό ποσό των €805.900!

Η απίθανη επίδοση του Αλέξανδρου Κολώνια ξεπέρασε την προηγούμενη μεγαλύτερη ελληνική είσπραξη που είχε έρθει από τον Γιώργο Μανούσο όταν τερμάτισε 2ος στο Main Event του 2013 EPT Prague για €700.000.

Ο Αλέξανδρος Κολώνιας μπήκε στην τελική ημέρα του τουρνουά έχοντας το 3ο μεγαλύτερο stack με 1.338.000 μάρκες. Αντίπαλοί του σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου πόκερ όπως ο Anthony Zinno και ο Zvi Stern.

Ο Αλέξανδρος Κολώνιας τερμάτισε στη 2η θέση του EPT Grand Final 25k High Roller και εισέπραξε το μυθικό έπαθλο των €805.900! Ταυτόχρονα, έγινε ο Ελληνας παίχτης με το μεγαλύτερο cash σε live τουρνουά στην ιστορία!

Με την τεράστια επιτυχία του, ο Αλέξανδρος Κολώνιας φιγουράρει πλέον στην 4η θέση των Ελλήνων με τις περισσότερες εισπράξεις σε live τουρνουά, με τα συνολικά του κέρδη να ξεπερνούν το $1.000.000! Το PokerLobby εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ελληνα παίχτη και εύχεται σε εκείνον αλλά και σε ολόκληρη την κοινότητα ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου