ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μάγεψαν» στη Βασιλίτσα οι σκιέρ του ΕΟΣ Βόλου

μάγεψαν-στη-βασιλίτσα-οι-σκιέρ-του-ε-661067

Ο ΕΟΣ Βόλου επέστρεψε με σημαντικές επιδόσεις και χρυσά μετάλλια από τους διεθνείς αγώνες και το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλπικού σκι, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 19, 20 και 21 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσα στα Γρεβενά.

Οι Βολιώτες σκιέρ του ΕΟΣ ξεπέρασαν τον εαυτό τους, κατακτώντας έξι κύπελλα και εννέα μετάλλια. Εξαιρετική εμφάνιση και επιδόσεις σημείωσαν οι αθλήτριες Μένια Τσιόβολου και Μαρινίτα Καλτσογιάννη, με τις μεγάλες πρωταγωνίστριες να μην αφήνουν κανένα περιθώριο στους υπόλοιπους προκειμένου να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Δημητρώφ, Ασβεστάς επιβεβαιώνοντας το υψηλό αγωνιστικό και τεχνικό τους επίπεδο.

Η επιστροφή του Σταύρου Τσιόβολου χαροποίησε ιδιαίτερα τον σύλλογο, με τον Βολιώτη αθλητή να επιστρέφει στις πίστες μετά από μακρόχρονη απουσία.

Στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, έπεσε η αυλαία του Εθνικού Πρωταθλήματος, για τις αγωνιστικές κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και από τις 19-21 Μαρτίου, διοργανώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Χιονοδρομίας (Π.Α.Χ) & Διεθνής (FIS).

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην πίστα Ελιμεία με συμμετοχή περίπου 60 αθλητών σε μία άριστη οργανωτικά διοργάνωση από τον ΧΟΣ Γρεβενών και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων.

Το πρώτο χρονικά slalom ήταν το ΠΑΧ και το δεύτερο η Διεθνής FIS.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την τρίτη ημέρα ήταν να γίνει το GS αλλά δυστυχώς ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω ισχυρής χιονόπτωσης.

Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να πλασαριστούν μέσα στης πρώτες θέσεις δίνοντας βαθμούς στον σύλλογο.

Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΣ Βόλου, το Δ.Σ και η Τεχνική Επιτροπή συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και τον αρχηγό αποστολής Γιώργο Καλτσογιάννη, προσθέτοντας πως: «Ηταν μια δύσκολη αθλητική χρονιά, είμαστε υπερήφανοι για ότι καταφέρανε».

Παρασκευή 19/3

(Ladies) Slalom

Τσιοβόλου Μένια

Καλτσογιάννη Μαρία-Νικολέτα

Δημητρώφ Ευρυδίκη

(Men) Slalom

13ος Τσιόβολος Σταύρος

Σάββατο 20/3

U18 (Ladies) Slalom

Καλτσογιάννη Μαρία-Νικολέτα

U21 (Ladies) Slalom

Τσιοβόλου Μένια

U18 (Men)

4ος Ασβεστάς Δημήτριος

U30 (Men)

5ος Τσιόβολος Σταύρος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου