ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώην ποδοσφαιριστής πέθανε από κορονοϊό με διαφορά λίγων ημερών από τη μητέρα του

πρώην-ποδοσφαιριστής-πέθανε-από-κορο-659649

Βαρύ πένθος έχει επισκιάσει το χωριό της Κρήτης, Γαρίπα, ύστερα από τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή και διαιτητή Γιώργου Κελαντωνάκη, από κορονοϊό.

Πριν από λίγες ημέρες κατέληξε από κορωνοϊό και η μητέρα του.

Ο «Κελαντώνης» ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γαρίπας ενώ υπήρξε για πολλά χρόνια και διαιτητής στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Κόλλησε τον κορωνοϊό και στη συνέχεια μετέβη στο χωριό του για να περάσει το διάστημα της καραντίνας. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ όταν η κατάστασή του έγινε σοβαρή, αλλά τελικά δεν άντεξε.

Το δυστύχημα είναι ότι κόλλησε και η μητέρα του, ενώ θύμα κορωνοϊού ήταν και γειτόνισσά τους, ανεβάζοντας έτσι τον τραγικό αριθμό των θυμάτων στα τρία.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Γαρίπας Χρήστος Βασιλάκης ανέφερε στη συλλυπητήρια ανακοίνωση του σωματείου: «Δυστυχώς ο Γιώργος δεν τα κατάφερε. Έφυγε σήμερα και μαζί του παίρνει ένα κομμάτι από το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και του χωριού μας.Ο Γιώργος ο Κελαντωνάκηςυπήρξε ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Γαρίπας . Επίσης υπηρέτησε και την διαιτησία του Ηρακλείου. Καλό ταξίδι Γιώργαρε θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Το Δ/Σ του Α.Ο.Γαρίπας».

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου