ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βελτίωση στην αμυντική λειτουργία

βελτίωση-στην-αμυντική-λειτουργία-643751

Επιστροφή στις επιτυχίες είναι το ζητούμενο την Κυριακή για τον Ρήγα Φεραίο που στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής θα υποδεχθεί στο Βελεστίνο τον Τυληκράτη Λευκάδας ,ενώ ζητούμενο για τον προπονητή Λάκη Μπακάλη είναι και βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας…

Ο Ρήγας Φεραίος προχθές γνώρισε την ήττα στην Ιστιαία με 3-1 , είναι χωρίς νίκη εκτός έδρας (σε τέσσερις εξόδους έχει πάρει ένα βαθμό) , ενώ η ομάδα του Βελεστίνου διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του ομίλου με 16 γκολ, πίσω από την Ιστιαία που έχει δεχθεί 17. Το μόνο θετικό από την αγωνιστική της Τετάρτης είναι ότι λόγω απωλειών ομάδων που είναι από κάτω του διατηρήθηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας…

«Δεν δείξαμε το πραγματικό ματς πρόσωπο, είχαμε δυο γκολ από στημένες φάσεις και το 16 γκολ σε 9 αγώνες είναι πρόβλημα» παραδέχτηκε ο προπονητής Λάκης Μπακάλης μετά το ματς με την Ιστιαία και αυτό πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο.

Ο Ρήγας έχει δεχτεί 8 γκολ στο Βελεστίνο και 8 εκτός έδρας ενώ σε αρκετά ματς ίχε αμυντικές απουσίες και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Τυληκράτη στο Βελεστίνο, επιστρέφει ο Σπύρος Γκάγκας, ο οποίος εξέτισε ποινή πέντε αγωνιστικών, καθώς και ο Γιώργος Αλεξίου, ο οποίος και αυτός εξέτισε την ποινή του.

Όμως τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νίκος Βουραζέρης, ο οποίος θα απουσιάσει και αυτός, όπως και ο Γιώργος Χατζής, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ ακόμη αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θάνου Μπόρα, που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά και του στρατευμένου Γουτούλη.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη,ως τώρα έχει 3 νίκες στο Βελεστίνο(2-0 τη Νικη,4-3 τον Απόλλωνα Λάρισας και 3-1 τον Αστέρα Πετριτής),ενώ στην έδρα της έχει και μία ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕ Καραϊσκάκης(0-2) αλλά και μια ισοπαλία με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας(2-2).

Εκτός έδρας η ομάδα του Λάκη Μπακάλη δεν έχει ακόμη νίκη χάνοντας 1-0 στην Πιερία από τον Διαγόρα Σεβαστής και 3-1 στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό στην Εύβοια από την Ιστιαία (3-1)ενώ έχει πάρει μια ισοπαλία(1-1) στην Φιλιππιάδα.

Ο Ρήγας ως το τέλος του α΄γύρου έχει να αντιμετωπίσει στην 10η αγωνιστική την Κυριακή τον Τηλυκράτη Λευκάδας στην 11η (4/12)θα παίξει στην Πιερία με την Πύδνα Κίτρους, στην 12η αγωνιστική(11/12) είναι γηπεδούχος με την Αμβρακία Κωστακιών στην 13η πάει ξανά στην Πιερία παίζοντας στην Κατερίνη με τον Πιερικό ,στην 14η αγωνιστική (8/1) έχει το ντέρμπι στο Βόλο με τον Ολυμπιακό και στην 15η στο Βελεστίνο αντίπαλος θα είναι οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου…

*Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Ρήγας Φεραίος – Τηλυκράτης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/11 στις 15:00, στο δημοτικό γήπεδο Βελεστίνου. Βοηθοί της θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος Βρούζος και Γιώργος Θεοδώρου όλοι από την ΕΠΣ Πιερίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου