ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στις νίκες μέσω Αιγινίου

επιστροφή-στις-νίκες-μέσω-αιγινίου-639004

Στις νίκες καλείται να επιστρέψει από σήμερα η ΠΑΕ Βόλος, η οποία σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Football League φιλοξενείται στις 3μ.μ. από τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο, έχοντας και πάλι στην αποστολή της τον Κώστα Ηλιόπουλο, αλλά όχι και τον Κάρλες Κότο.

Οι κυανέρυθροι μετά τις τελευταίες δύο αγωνιστικές παραμένουν χωρίς νίκη, αλλά βρίσκονται πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +3 από την Κέρκυρα, η οποία μετρά ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η ΠΑΕ Βόλος παραμένοντας πρωτοπόρος παίζει σήμερα στο Αιγίνιο το εξ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής της Football League, με τον Χουάν Φεράντο να συμπεριλαμβάνει 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση εκτίοντας την ποινή των τεσσάρων κίτρινων καρτών θα είναι Καμπαγέρο και Ουνγιαλίδης, όπως και ο Κότο, που είχε αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, χωρίς να καταφέρει να τον ξεπεράσει. Αντίθετα επιστρέφει και πάλι ο Κώστας Ηλιόπουλος.

Στην αποστολή για τη σημερινή εκτός έδρας εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Αιγινιακό συμπεριλαμβάνονται οι: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Μάντζης, Λούκας, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Δόρης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας και Κόκορης.

Μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα η ΠΑΕ Βόλος διατηρείται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Football League, αλλά η ισοπαλία στη Λάρισα με τον Απόλλωνα και η πρώτη φετινή ήττα το Σαββάτο στη Νεάπολη από τον Ηρακλή μίκρυναν τη διαφορά από την 2η Κέρκυρα, που έκανε 4 σερί νίκες και σήμερα οι κυανέρυθροι έχουν τη δυνατότητα να τη μεγαλώσουν και πάλι.

Τα σημερινά παιχνίδια

Εκτός από το ματς της ΠΑΕ Βόλος θα γίνουν ακόμη τρία σήμερα και έτσι θα κλείσουν οι εκκρεμότητες της 11ης και 12ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής για τα ματς που είχαν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή όσον αφορά στους ορισμούς των διαιτητικών τιμ για τα Απόλλων Πόντου-Αήττητος Σπάτων, Δόξα Δράμας-Α.Ε. Καραϊσκάκης, Αιγινιακός-Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ και Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας.

Τα παιχνίδια ξεκινούν στις 3μ.μ.

Απόλλων Πόντου-Αήττητος Σπάτων

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

4ος: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Δόξα Δράμας-Α.Ε. Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Αιγινιακός-ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παγούρας (Βοιωτίας), Δελλής (Βοιωτίας)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Αγ. Β.

1. ΠΑΕ Βόλος 13 32

2. Κέρκυρα 14 29

3. Απόλλων Λ 13 25

4. Πλατανιάς 14 23

5. Καλαμαριά 13 21

6. Παναχαϊκή 14 21

7. Εργοτέλης 14 20

8. Ηρακλής 14 20

9. Δόξα Δράμας 13 19

10. Καραϊσκάκης 13 17

11. ΑΟΧ Κισσαμικός 14 15

12. Ηρόδοτος 14 15

13. Τρίκαλα 13 12

14. Σπάρτη 14 11

15. Αήττητος Σπ. 13 10

16. Αιγινιακός 13 9

Οι σκόρερ της Football League

Αν και οι Βασίλης Μάντζης της ΠΑΕ Βόλος και Ροτζέριο Τουράμ της Κέρκυρας δεν σκόραραν, συνεχίζουν να καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα της Football League. Αναλυτικά:

9 γκολ: Μάντζης (ΠΑΕ Βόλος).

7 γκολ: Τουράμ (Κέρκυρα).

6 γκολ: Μπιανκόνι (Πλατανιάς), Περόνε (Ηρακλής), Κουσκουνάς (ΑΟΧ /Κισσαμικός) (τα 5 γκολ με τη Δόξα Δράμας), Ελευθεριάδης (Παναχαϊκή).

5 γκολ: Συμελίδης (ΑΟ Τρίκαλα).

4 γκολ: Ηλιόπουλος (ΠΑΕ Βόλος), Λουκάο (Απόλλων Λάρισας), Έφορντ (Εργοτέλης), Καραγκούνης (Πλατανιάς), Πέρεθ, Κρητικός (Δόξα Δράμας), Ρίσκι (ΑΟΧ Κισσαμικός).

3 γκολ: Λούκας Γκαρσία (ΠΑΕ Βόλος), Μαρκολίνο, Χατζής, Πολέτο (Απόλλων Λάρισας),

Σιατραβάνης (Κέρκυρα), Σουντουρά (Απόλλων Πόντου), Νίλι (Πλατανιάς), Γιαλούσης (Ηρόδοτος), Αρναρέλλης (ΑΟΧ/Κισσαμικός), Παπαδόπουλος (Αιγινιακός), Βλαχομήτρος (Σπάρτη), Μαρουκάκης (Αήττητος Σπάτων).

2 γκολ: Πίτου Γκαρσία, Πίσπας, Γκαλίτσιος (ΠΑΕ Βόλος), Σουλιώτης, Τασιούλης (Απόλλων Λάρισας), Λινάρδος, Κόντος (Κέρκυρα), Τσέλιος, Ιατρούδης, Μαζουλουξής, Κουατένγκ (Εργοτέλης), Λουμπαρδέας, Μπαστακός (Παναχαϊκή), Κυβελίδης (Απόλλων Πόντου),

Κλέιτον, Ντούνης (Ηρακλής), Δούμτσιος, Πέριτς (Αιγινιακός), Καινούργιος (Σπάρτη),

Κάκκο, Άλεξιτς (Καραϊσκάκης), Σιμόν (ΑΟΧ Κισσαμικός).

Παραλαβή ονομαστικών μετοχών

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους μετόχους της ότι μπορούν να παραλάβουν τις ονομαστικές του μετοχές από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ωράριο λειτουργίας γραφείων 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου