ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα πήραν όλα οι μικροί του Διαγόρα!

τα-πήραν-όλα-οι-μικροί-του-διαγόρα-57244

Με πλούσιες εμπειρίες, παραστάσεις αλλά και γεμάτες τις αποσκευές τους γύρισαν από την Αθήνα οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Μαζί με την προπονήτριά τους Κατερίνα Τσιρδάνη ταξίδεψαν στο Λαγονήσι και πρώτευσαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου. Πέρασαν μια ξεχωριστή μέρα αντιμετωπίζοντας, υπό το βλέμμα του Θρυλέοντα, σε τουρνουά, τον Ολυμπιακό Λαγονησίου και τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Οι ακαδημίες αυτές συνεργάζονται με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αλλά αυτό αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο για τους μικρούς του ΔΙΑΓΟΡΑ, που χωρισμένοι σε δύο ομάδες κατέκτησαν όλα τα έπαθλα (πρωταθλητή αλλά και 1ου σκόρερ)!

Τα παιδιά του Διαγόρα γεννηθέντα 2007-2008-2009 που μετείχαν στο τουρνουά είναι τα εξής: Λάγγας Αναστάσης, Λάγγας Βασίλης, Γιαννούχος Χρήστος, Γιαννούχος Κώστας, Βλάχος Γιάννης, Κοντογιάννης Χρήστος, Θεοχάρη Εμμανουέλα, Τσιαντού Έρη, Λιάμτσας Αντώνης, Ακριβούσης Γιώργος, Τσαλδάρης Θανάσης, Φούντας Θανάσης, Κουκουτσέλος Δήμος, Μπαρτζιάλης Αντώνης, Λουφόπουλος Βασίλης, Παλαβάκης Δημήτρης, Ζάρρας Φίλιππος Αγάλλιου Νέλι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου