ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η έδρα «δίνει» παραμονή στον ΓΣΑ

η-έδρα-δίνει-παραμονή-στον-γσα-569438

Τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου Καρδίτσας υποδέχεται σήμερα στις 4 μ.μ. στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» ο Γ.Σ. Αλμυρού για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του 4ου ομίλου και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη …γνωρίζοντας πλέον ότι η παραμονή του «σφραγίζεται» στην έδρα του…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ήδη έδωσε με εντυπωσιακό τρόπο τέλος σε ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στην έδρα του, αφού ενώ είχε να κερδίσει από τις 21 Οκτωβρίου (2-1 τον ΑΟ Σελλάνων) κέρδισε στο προηγούμενο ματς (17/3) στον Αλμυρό την Στυλίδα με 6-0.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι ο ΓΣΑ τους 31 βαθμούς που έχει, τους περισσότερους τους πήρε εκτός έδρας (17) με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ στον Αλμυρό πήρε 14 με 3 νίκες 5 ισοπαλίες και 3 ήττες!

Τώρα ο ΓΣΑ έχει δυο ματς στην έδρα του που του σφραγίζουν με νίκες την παραμονή του ενώ απομένουν συνολικά 3 αγωνιστικές:

24η αγωνιστική (31/3-15.00): ΓΣ Αλμυρού – Απόλλων Μακρυχωρίου

25η αγωνιστική (7/4-16.00): ΓΣ Αλμυρού – Αστέρας Ιτέας

26η αγωνιστική (14/4-16.00): Ολυμπιακός Βόλου- ΓΣ Αλμυρού

Στο σημερινό πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας ο ΓΣ Αλμυρού, αντιμετωπίζοντας (16.00) τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα από τιμωρίες ή τραυματισμούς , ενώ πλέον απαιτείται και η στήριξη του κόσμου ως επιβράβευση για την επίτευξη του στόχου της ομάδας…

Το ευχάριστο για τον Κ. Βελιτζέλο που στην τεχνική ηγεσία του Γ.Σ. Αλμυρού έχει 2 νίκες 2 ισοπαλίες και μια μόνο ήττα με καλή εμφάνιση την περασμένη Κυριακή από τη Νίκη είναι ότι έχει στη διάθεσή του και δύο ποδοσφαιριστές τον Αλέξανδρο Αναστασίου και τον Γιάννη Βέργο, που έχασαν λόγω τιμωρίας το ματς στο Πανθεσσαλικό και σήμερα επιστρέφουν…

Οι Άγγελος Σταυράκης, Σταμάτης Καρράς, Νίκος Μπαρούτας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Γιώργος Ναουμίδης, Στέλιος Αλεξανδρής, Παναγιώτης Κοντοβάς, Ηλίας Γκίκας, Γιάννης Βέργος, Δημήτρης Δημηνάς, Αλέκος Αναστασίου, Γιώργος Παπακώστας, Βασίλης Καλαμίδας, Θόδωρος Λουκάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Άγγελος Ματθαίου Λεωνίδας Κούτσικος, είναι στη διάθεση του Κώστα Βελιτζέλου για το σημερινό ματς περιμένοντας και τη στήριξη του κόσμου.

Ο Απόλλων Μακρυχωρίου, που προπονητής είναι ο Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος έχει περάσει με άνοδο και νταμπλ από τον πάγκο του ΓΣΑ μάλλον δεν προλαβαίνει, όπως όλα δείχνουν, το τρένο της παραμονής… άλλα είναι μια επικίνδυνη ομάδα.

Τη σημερινή (16.00) αναμέτρηση στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», ορίστηκε να διευθύνει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Αυτό είναι το ένατο παιχνίδι του Παπακωνσταντίνου φέτος στην Γ’ Εθνική. Ο εν λόγω ρέφερι δεν έχει «σφυρίξει» φέτος κανένα παιχνίδι του ΓΣΑ, ενώ πέρυσι είχε διευθύνει την αναμέτρηση του Αλμυρού με τον Διγενή Νοεχωρίου (1-0) στις 8/10/2017.

Σήμερα θα έχει βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας και Δημήτρη Καλύβα από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κόκκαλης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου