ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Γιώργου Νανά

ποδοσφαιρικός-αγώνας-στη-μνήμη-του-γι-549421

Στη μνήμη ενός επίλεκτου, από πλευράς αγωνιστικότητας και χαρακτήρα, παίκτη του τοπικού ποδοσφαίρου, του Γιώργου Νανά, θα συναντηθούν αύριο Σάββατο (19/6), σε μία αναμέτρηση με φιλανθρωπικό σκοπό, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Γ.Σ. Αλμυρού και της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Νανάς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος διακρίθηκε στα γήπεδα, «έφυγε» πρόωρα, άδικα και απρόσμενα σε ηλικία μόλις 50 ετών, τον περασμένο Φεβρουάριο, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, φίλους και γνωστούς και σύσσωμη την αθλητική οικογένεια της Μαγνησίας.

Ο αγαπητός σε όλους Γιώργος Νανάς, που κινούνταν σαν σίφουνας πάνω στο χορτάρι των γηπέδων, τίμησε τη φανέλα των ομάδων του, του Γ.Σ. Αλμυρού και των Μυρμηδόνων Πλατάνου, ενώ ήταν ένας αθεράπευτος φίλαθλος της ΑΕΚ. Πιστός ΑΕΚτζης αναδείχθηκε σε επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων των κιτρινόμαυρων.

Οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων, τις οποίες τόσο αγάπησε, θα βρεθούν αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού. Η έναρξη θα σφυρίξει στις 18:00.

Σε μια ακόμη πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Γ.Σ. Αλμυρού για τον φιλανθρωπικό αγώνα στη μνήμη του συμπαίκτη τους, του φίλου τους με το διαρκές χαμόγελο και τον αδαμάντινο χαρακτήρα.

Στον ίδιο φιλανθρωπικό αγώνα θα τιμηθεί ακόμη η μνήμη των Γιώργου Παπαϊωάννου, αντιδημάρχου Αλμυρού, και Χρήστου Γκάτση, ο οποίος αγωνιζόταν ως ερασιτέχνης μπασκεμπολίστας. Και οι τρεις έφυγαν από τη ζωή το τελευταίο εξάμηνο, ενώ υπήρξαν φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Έτσι, στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού θα βρεθούν σπουδαία ονόματα από την ένδοξη ιστορία της Ενωσης, μερικά εκ των οποίων έγιναν γνωστά: Αρδίζογλου, Σεραφίδης, Μπατίστα, Ατματζίδης, Παπαδόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Σμιγδαλάς, Καραγιάννης και Αγορογιάννης.

Το εισιτήριο της φιλικής αναμέτρησης ορίστηκε στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ και το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μετά το τέλος του αγώνα, θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των εκλιπόντων φίλων της ΑΕΚ και μελών του Γ.Σ. Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου