ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτιά για τη Στεφανία Ζαχείλα του Ολυμπιονίκη Βόλου

πρωτιά-για-τη-στεφανία-ζαχείλα-του-ολυ-544735

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που διεξήχθη στην Κατερίνη. Περισσότεροι από 200 αθλητές από 30 σωματεία συγκεντρώθηκαν στην παραλία της Κατερίνης και διεκδίκησαν τους πρώτους τίτλους της χρονιάς, με τον Ολυμπιονίκη Βόλου να πετυχαίνει σημαντικές διακρίσεις.

Στους άνδρες πρωταθλητής σύλλογος αναδείχθηκε η Ευκαρπία, με 42 βαθμούς και ακολούθησαν ο Κρότων με 28 και οι Ολύμπιοι Κατερίνης με 27. Στις γυναίκες πρώτευσε ο ΑΟ Ευπυρίδαι με 13 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ολυμπιονίκης Βόλου και το χάλκινο ο Ευρωπός.

Στους παμπαίδες, η Ευκαρπία στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα και ακολούθησαν οι Άρης και Ολύμπιοι Κατερίνης. Στις παγκορασίδες πρωταθλητής σύλλογος αναδείχθηκε ο Ημαθίων, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν και οι Ολύμπιοι Κατερίνης και Ολυμπιονίκης Βόλου.

Για πρώτη φορά σε διοργάνωση της πάλης διεξήχθη πιλοτικά η κίνηση της ελληνορωμαϊκής στην άμμο στην κατηγορία των παμπαίδων. Η Ευκαρπία βγήκε πρώτη και ακολούθησαν οι Ολύμπιοι Κατερίνης και Όγχηστος.

Στους άνδρες και στην κατηγορία των 90+ κιλών, ο Νίκος Μανουσογιωργάκης του Ολυμπιονίκη κατέκτησε την τρίτη θέση, μαζί με τον Τίμο Ξενίδη του Πολυνίκη Ταύρου.

Στις γυναίκες, και στην 70+ κιλών η Στεφανία Ζαχείλα του Ολυμπιονίκη σημείωσε σπουδαία επιτυχία, κατακτώντας την πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερη την πανίσχυρη Κατερίνα Πιτσιάβα του Ογχηστού Πλατυκάμπου Λάρισας. Από την άλλη, στην ελληνορωμαϊκή κορασίδων και στην κατηγορία 50+ κιλών, η Φωτεινή Ναλμπάντη από τον Ολυμπιονίκη Βόλου πήρε την τρίτη θέση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου