ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζεσταίνουν μηχανές για Αλμυρό

ζεσταίνουν-μηχανές-για-αλμυρό-5378

Με τον Μάιο να βαδίζει προς τη δύση του και με 50 μέρες περίπου να απομένουν για τη διεξαγωγή του 3ου Rally Αλμυρός 2018, ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μερικές από τις παροχές καθώς και το πρόγραμμα του αγώνα.

Με δύο πετυχημένες διοργανώσεις να έχουν προηγηθεί ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού έχει ήδη αποδείξει πώς μπορεί να βελτιώνεται και να δημιουργεί ένα αγώνα φιλικό προς τους αθλητές, που να ενσωματώνεται στην τοπική κοινωνία με τον καλύτερο τρόπο, αφού έχουμε δει τον κόσμο από τα χωριά που εμπλέκονται στον αγώνα να συμμετέχουν ενεργά και να θεωρούν πλέον τον εαυτό τους αναπόσπαστο κομμάτι αυτού.

Όλοι πλέον γνωρίζουν πως το Rally Αλμυρός είναι ένας παραθαλάσσιος αγώνας, ο οποίος σύμφωνα και με την ημερομηνία που διεξάγεται, παρουσιάζεται ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές ενός πληρώματος και όχι μόνο.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουνίου στο χωριό Άγιοι Θεόδωροι, που αποτελεί και την έναρξη της πρώτης ειδικής του αγώνα, όπως πέρσι έτσι και φέτος θα φάμε όλοι παρέα σε μία εκδήλωση που συνετέλεσε τα μέγιστα το 2017 ώστε να γνωριστούν όλοι οι αθλητές και μεταξύ τους και με την τοπική κοινότητα η οποία είχε αναλάβει και την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου ο τεχνικός έλεγχος του αγώνα θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού το πρωί, και το απόγευμα στο ίδιο σημείο θα τελεστεί η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα για να ακολουθήσει στη συνέχεια ένα party σε παρακείμενη καφετέρια, όπου οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα υπογράψουν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους.

Ο τερματισμός του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στο παραθαλάσσιο χωριό Αχίλλειο που φέτος -και μάλιστα την ημέρα του αγώνα- θα συμπληρώσει 100 χρόνια ιστορίας στη συγκεκριμένη τοποθεσία όπου και εδρεύει το μοναδικό ίσως Μουσείο Θαλάσσης.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας, πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού, θα παρέχει στους αθλητές αυτοκινητάμαξα από Θεσσαλονίκη και Αθήνα καλύπτοντας το 50% του κόστους, ενώ σε περίπτωση ύπαρξης ενδιαφέροντος και από άλλες περιοχές θα υπάρξει η αντίστοιχη παροχή.

Επίσης, ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνει τόσο η χώρα όσο και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός όπως πέρσι έτσι και φέτος μειώνει το παράβολο συμμετοχής στο 3ο Rally Αλμυρός 2018 κατά 70€ με το τελευταίο να διαμορφώνεται από 330€ για αυτοκίνητα έως 1.600cc και 360 για αυτοκίνητα πάνω από 1.600cc σε 260€ και 290€ αντίστοιχα.

Το 3ο Rally Αλμυρός 2018 έρχεται το διήμερο 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου