ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυλαία με μαγνησιώτικη μονομαχία

αυλαία-με-μαγνησιώτικη-μονομαχία-53480

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα παίξουν σήμερα στις 16.00 στην Ευξεινούπολη για τη Γ’ Εθνική Δήμητρα και Θησέας, καθώς πέρσι, που και πάλι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην ίδια κατηγορία, το ματς με γηπεδούχο τη Δήμητρα δεν έγινε λόγω της αλλαγής προκήρυξης μετά την επανέναρξη, με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται μόνο με τα παιχνίδια του πρώτου γύρου.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ετσι, τη σεζόν 20-21 διεξήχθη μόνο το ματς της Αγριάς με σκορ 2-2, ενώ φέτος στο ίδιο γήπεδο η Δήμητρα πήρε σπουδαίο διπλό με 2-3 και σήμερα στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου θα επιδιώξει να κλείσει με ένα ακόμη τρίποντο το πρωτάθλημα, έχοντας τον τίτλο του φαβορί, για να ντουμπλάρει τις νίκες της απέναντι στον Θησέα.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου, που επιστρέφει στον πάγκο μετά το ματς στην Ελασσόνα (σ.σ. αναγκάστηκε να λείψει, αφού παρακολουθούσε σχολή προπονητών στη Βουλιαγμένη Αττικής), κλείνει σήμερα μία επιτυχημένη χρονιά, αφού κάνοντας ένα δυνατό φίνις, με τέσσερις σερί νίκες και μία ισοπαλία στα προηγούμενα πέντε ματς, κατάφερε να εξασφαλίσει τη σωτηρία της και θα αγωνιστεί και του χρόνου στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Από την άλλη ο Θησέας επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα, έχοντας υποβιβαστεί, και επομένως η σημερινή αναμέτρηση δεν θα έχει καμία δόση άγχους για τους δύο αντιπάλους, οι οποίοι θα κυνηγήσουν το τρίποντο για την ιστορία τους, με τους γηπεδούχους να είναι πιο κοντά στην 11η νίκη τους και 7η ως «οικοδεσπότες». Αν την πάρουν, οι Ευξεινουπολίτες θα φτάσουν τους 37 πόντους μπορεί να τερματίσουν ακόμη και στην τιμητική τρίτη θέση, αν η Ελασσόνα χάσει από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στην Πιερία.

Από την άλλη, ο Θησέας θέλει να αποφύγει για λόγους γοήτρου την 13η ήττα του, ενώ δεν μπορεί να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, ούτε να τη χειροτερέψει και θα τερματίσει δέκατος είτε με 19 βαθμούς που έχει είτε με έναν ή τρεις περισσότερους.

Την αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας της Ευξεινούπολης και της Αγριάς θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Τσίντζας με βοηθούς τους Ηλία Κίττο και Γιώργο Καρακότσο, όλοι από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, απ’ όπου είναι και ο παρατηρητής του αγώνα Γιώργος Παναγόπουλος.

Τα αγωνιστικά νέα

Για τη Δήμητρα διαθέσιμοι είναι 19 ποδοσφαιριστές, οι τερματοφύλακες Πουλιάνας Δημήτρης και Σταυράκης Άγγελος, οι αμυντικοί Θεοδωρόπουλος Αντώνης, Φαράντος Σάββας, Καρράς Σταμάτης, Λάμπος Απόστολος, Γαλανόπουλος Γιώργος, Στεφανής Δημήτρης, Μπιρμπίλης Θανάσης, οι μέσοι Δημητρίου Γιώργος, Καμπέρης Κώστας, Μπουμπούκης Αναστάσιος, Παπουτσής Κλεάνθης, Πεπκολάι Ερβιν, Διαμαντόπουλος Μάρκος, Κουτσουράκης Ευάγγελος και οι επιθετικοί Μπέικος Νίκος, Σιόβας Κώστας, Βουρδάκης Σταύρος. Αντίθετα, δεν μπορούν να αγωνιστούν ο τιμωρημένος Αλέκος Αναστασίου, που θα εκτίσει σήμερα τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, οι τραυματίες Θωμαΐδης Πέτρος, Μαυροζούμης Αντώνης και Καναβός Θανάσης, ο Κρανάς Κώστας για επαγγελματικούς λόγους και ο Χαρχαλάκης Ρωμανός, που είναι ο τρίτος τερματοφύλακας.

Ο Θησέας θα έχει στην αποστολή τους γκολκίπερ Κοντοστάθη Δημήτρη και Κουτσιρίμπα Αργύρη, τους αμυντικούς Αλμασίδη Γιώργο, Δημουλά Βασίλη, Ιακωβίδη Γερμανό, Κουκουτή Θεόδωρο, Μασούρα Δημήτρη, Μπόρα Θανάση, Σπαθή Χρήστο, τους μέσους Αλεξίου Γιώργο, Αλμπανίδη Άγγελο, Κατσιγιάννη Σωτήρη, Κουτσούκη Γιάννη, Τσιανάκα Αλέξανδρο, Χατζησταμάτη Απόστολο και τους επιθετικούς Καρατσόλη Φώτη, Μάρκου Άγγελο.

Αμφίβολος είναι ο Δημήτρης Λίτσος και απόντες θα είναι οι τραυματίες Καραμανλής Λάζαρος, Παπαδήμος Μάριος, ο Σιώμος Αλέξανδρος, που βρίσκεται στο εξωτερικό, καθώς και οι Γκάγκας Σπύρος και Θεοδωρίδης Ευθύμης.

Το σημερινό πρόγραμμα (22η, 16.00)

Νέα Αρτάκη-Φήκη

Διαιτητής: Ψαρίδης (Αθηνών)

Α.Ο. Υπάτου-Ηρακλής Λ.

Διαιτητής: Ρεντίφης (Ανατ. Αττικής)

Εθνικός Ν.Κ.-Ελασσόνα

Διαιτητής: Κεφαλάς (Σερρών)

Αμβρυσσέας-Ατρόμητος Παλ.

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)

Δήμητρα Ευξ.-Θησέας Αγριάς

Διαιτητής: Τσίντζας (Θεσσαλίας)

Αετός Μακρ.-Αταλάντη 0-3 ά.α.

Βαθμολογία

1.Ηρακλής Λάρισας 51

_______________________________

  1. ΑΟ Υπάτου 49
  2. ΠΟ Ελασσόνας 36
  3. Δήμητρα Ευξεινούπολης 34
  4. ΠΟ Φήκης 34
  5. Αμβρυσσέας Διστόμου 32
  6. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 32

_______________________________

  1. Ατρόμητος Παλαμά 30
  2. Νέα Αρτάκη 29
  3. Θησέας Αγριάς 19
  4. Αταλάντη 9

12 Αετός Μακρυχωρίου 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου