ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με φιλικό κλείνει αύριο η σεζόν στη Νίκη

με-φιλικό-κλείνει-αύριο-η-σεζόν-στη-νίκ-429052

Με φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πύρασο θα ολοκληρωθεί αύριο η σεζόν για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά αυτές τις μέρες και με παιχνίδι αύριο στις 5.30 μ.μ. στο Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ο Χόρχε Μπάριος έχει προγραμματίσει να κλείσει η φετινή χρονιά και οι παίκτες να αποχωρήσουν για τις διακοπές τους. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να έρθει ο Στράτος Γιδόπουλος στη Νέα Ιωνία, με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές να τον περιμένουν μέχρι αύριο.
Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι πολλές… Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θα πρέπει να συζητήσει με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά για το οικονομικό θέμα και στη συνέχεια να τους ενημερώσει για το αν περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τα όσα έχει πει μέχρι σήμερα ο Γιδόπουλος, έξι παίκτες θα κρατηθούν από τον βασικό κορμό, καθώς και δυο-τρεις νεαροί (Ζαρίφης και Παπαϊωάννου είναι οι σίγουροι), ενώ θα γίνουν 15 περίπου μεταγραφές. Ηδη για τους κοινοτικούς γίνονται επαφές σε Αργεντινή και Βόρεια Ευρώπη, ενώ επιχειρείται και αλλαγή τακτικής και φιλοσοφίας, με τον έμπειρο παράγοντα να ρίχνει πλέον το βάρος σε έμπειρους Έλληνες ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της ομάδας. Τα συμβόλαια 17 παικτών λήγουν για το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας, αλλά αυτό σύμφωνα με τους διοικούντες δεν είναι πρόβλημα ενόψει της νέας σεζόν.
Το πρώτο θέμα όμως που καλείται να ξεκαθαρίσει ο Γιδόπουλος είναι η παραμονή του Χόρχε Μπάριος. Ο ισχυρός άνδρας της Νίκης έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία να συνεχίσει με τον Ουρουγουανό στον πάγκο και τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός δύσκολα θα πειστεί να μείνει στη Νέα Ιωνία. Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του και κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέει ο Χόρχε Μπάριος στο περιβάλλον του, το πιθανότερο είναι να γυρίσει στην Ουρουγουάη γιατί θέλει να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.
Ο Χόρχε Μπάριος βέβαια περιμένει και το Στράτο Γιδόπουλο για να έρθει στη Νέα Ιωνία και να συζητήσουν, ενώ δεν αποκλείεται αν ο μεγαλομέτοχος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορέσει να τελικά να παραβρεθεί στην τελευταία συγκέντρωση για τη φετινή σεζόν, το ραντεβού να γίνει στην Αθήνα. Πάντως θεωρούνται ελάχιστες οι πιθανότητες ο Μπάριος να πειστεί για να παραμείνει. «Ευχαρίστησα τον πρόεδρο που θέλει να με κρατήσει εδώ, πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνω, αλλά επιθυμία μου είναι να γυρίσω κοντά στην οικογένειά μου. Είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά εδώ, περάσαμε πολλά και καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα, αλλά πρέπει να επιλέξω το καλύτερο για μένα. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις βέβαια ποτέ τι γίνεται, αλλά με τα μέχρι σήμερα δεδομένα η επιστροφή μου στην Ουρουγουάη είναι σχεδόν σίγουρη», είπε ο Χόρχε Μπάριος.
Οσον αφορά στους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, ο Γιδόπουλος έχει σχηματίσει την δική του άποψη, αλλά περιμένει και τη γνώμη του Χόρχε Μπάριος, που ακόμη και να μη συνεχίσει, με βάση τα δικά του αγωνιστικά συμπεράσματα απ’ όλη την σεζόν, η Νίκη θα κινηθεί για να κρατήσει κάποιους ποδοσφαιριστές στις τάξεις της.
Ηδη παρελθόν αποτελεί ο Σεραφείμ Μωυσίδης, που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα. Εν τω μεταξύ αν δεν έρθει ο Γιδόπουλος μέσα στις επόμενες ημέρες, αρκετοί ποδοσφαιριστές απειλούν με προσφυγή. Ο μεγαλομέτοχος ήταν να έρθει την Κυριακή για να δει τον αγώνα με τον Βισαλτιακό, αλλά ανέβαλε το ταξίδι του λόγω σοβαρών ζημιών που υπέστη το μαγαζί του στην παραλιακή λόγω της κακοκαιρίας.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου