ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βολιώτες στο Ευρωπαϊκό kyokushinkai karate

βολιώτες-στο-ευρωπαϊκό-kyokushinkai-karate-505559

Δυο προπονητές και δυο αθλητές από το Βόλο θα δώσουν το παρών στο Ευρωπαϊκό kyokushinkai karate το σαββατοκύριακο 22 και 23 Μαΐου στο Βουκουρέστι.
Τη Μαγνησία με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδας θα εκπροσωπήσουν στο 24ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του knock-down ανδρών – γυναικών του kyokushinkai karate στην Ρουμανία ο προπονητής της Γ.Γ. Αθλητισμού Γιάννης Στεφάνου, αρχηγός και εκπρόσωπος του δυναμικού kyokushinkai karate στην χώρα μας, στο μεγαλύτερο γκρουπ της Ιαπωνίας του αρχηγού Kancho Shokei Matsui, ο καθηγητής φυσικής αγωγής Κων/νος Νασιούλης προπονητής του συλλόγου Διάπλασης και πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης του kyokushinkai karate, καθώς και οι αθλητές Τζέκας Στέφανος – κατηγορία ανδρών – 70 κιλά, Scibeli Enzo κατηγορία Ανδρών– 80 κιλά.

Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Μαΐου του 2010 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας με τη συμμετοχή 24 κρατών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Οργάνωση του kyokushinkai karate. To Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του kyokushinkai karate θεωρείται από τα δυναμικότερα του κόσμου, αφού κάθε τετραετία στους πρώτους 10 καλύτερους του παγκόσμιου πρωταθλήματος οι μισοί είναι Ευρωπαίοι. Η ελληνική εξαμελής αποστολή αποτελείται από αθλητές, 2 διαιτητές και ένα επίσημο μέλος. Την χώρα μας επίσης θα εκπροσωπήσουν στο σώμα της διαιτησίας του πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως διαιτητές και ο εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου με τον πρόεδρο κ. Κων/νο Νασιούλη, καθώς και στην γενική συνέλευση των αρχηγών – εκπροσώπων που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Μαΐου 2010 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου “Intercontinental”. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικός από Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 20 Μαΐου.

Τόσο τα μέλη της Πανελλήνιας Οργάνωσης του kyokushnkai Karate, όσο και ο εκπρόσωπος του συστήματος στην χώρα μας κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστούν θερμά το χορηγό της ομάδος, το κατάστημα Χρώμα «Πάνος» του κ. Παύλου Πάνου, που για ακόμη μία φορά στήριξε την ελληνική αποστολή.

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα τιμήσει με την παρουσία που ο Ιάπωνας αρχηγός του συστήματος Kancho Shokei Matsui 8 dan, άξιος διάδοχος του μεγάλου δασκάλου και ιδρυτή του kyokushinkai karate Mas Oyamas 10 dan.

Τέλος, τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων εύχονται στην ελληνική ομάδα καλό ταξίδι με κάθε δυνατή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου