ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οδύσσεια για Διαγόρα Στεφανοβικείου λόγω βλάβης του λεωφορείου

οδύσσεια-για-διαγόρα-στεφανοβικείου-531421

Μία “Οδύσσεια” περίμενε τον Διαγόρα χθες Κυριακή, με την αποστολή να ταξιδεύει αυθημερόν για το Καναλάκι Πρέβεζας, όπου η ομάδα θα αντιμετώπιζε τον Αχέροντα Καναλακίου για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Δυστυχώς, το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα του Στεφανοβικείου υπέστη βλάβη στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να αναμένουν άπαντες την άφιξη άλλου, που ήρθε μετά από μιάμιση ώρα.

Οι ποδοσφαιριστές, για να μην ταλαιπωρηθούν, πήγαν σε μία καφετέρια, καθώς με τη βοήθεια των Λαρισαίων παικτών της ομάδας επιστρατεύτηκαν κάποια Ι.Χ., ενώ ο προπονητής και ο γενικός αρχηγός του Διαγόρα κ.κ. Αρσένος και Μπακάλης περίμεναν στο σημείο της βλάβης το άλλο λεωφορείο.

Οι παίκτες γευμάτισαν στα Γιάννενα στις 3:50μ.μ, τη στιγμή που αγώνας ήταν στις 18:00μ.μ. με ό,τι σημαίνει αυτό, ενώ η αποστολή έφτασε στις 5:50 στο γήπεδο και ο διαιτητής αρνήθηκε να ξεκινήσει το ματς ένα τέταρτο αργότερα, όπως ζητούσαν οι φιλοξενούμενοι, με αποτέλεσμα οι παίκτες απλώς να ξεντυθούν και χωρίς ζέσταμα να αγωνιστούν. Υπό αυτές τις συνθήκες η βαριά ήττα με 4-0 από τον Αχέροντα ήταν απόλυτα φυσιολογική.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου