ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψηφίστηκε επί του συνόλου το αθλητικό νομοσχέδιο

ψηφίστηκε-επί-του-συνόλου-το-αθλητικό-527636

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά την ολοκλήρωση σήμερα στη Βουλή της διαδικασίας ψήφισης επί του συνόλου του Νομοσχεδίου «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις».

Αναμένονται οι αντιδράσεις των διεθνών ομοσπονδιών.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υφυπουργείο τονίζεται χαρακτηριστικά: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συναίνεση που εξασφάλισε το Νομοσχέδιο ανάμεσα στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και θεωρεί τη γενικότερη αποδοχή των διατάξεών του, ακόμα ένα μεγάλο όπλο στον αγώνα που δίνει η Κυβέρνηση για την πάταξη των φαινομένων βίας και διαφθοράς στον επαγγελματικό αθλητισμό».

Στη σημερινή διαδικασία ψήφισης επί του συνόλου, ψήφισαν: «ναι» ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, «όχι» ΝΔ, Ποτάμι, Χρυσή Αυγή και «παρών» το ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Στ. Κοντονής

Στο μεταξύ, για θέματα της αρμοδιότητάς του θα ενημερώσει ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο αρμόδιος υφυπουργός για τον αθλητισμό θα επισκεφθεί τον κ. Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο, τη Δευτέρα 11 Μαΐου στις 2:30 μ.μ.

Ο κ. Κοντονής θα ενημερώσει επίσης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το αθλητικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε και υπερψηφίστηκε από τη Βουλή.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου