ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χάνεται» ο Γκούτι

χάνεται-ο-γκούτι-851206

Δύσκολα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Γκούτι. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο ο Ισπανός μέσος είναι έτοιμος να υπογράψει στην Μπεσίκτας έναντι 2,5-3 εκατ. ευρώ ετησίως.
Μάλιστα λέγεται πως ίσως μεταβεί ακόμη και σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο ίδιος ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αναφέροντας: «Ξέρω τη φήμη των οπαδών της Μπεσίκτας. Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είμαι έτοιμος να συμφωνήσω», τόνισε ο 33χρονος μέσος. 
 
Σε προχωρημένες επαφές με Βούκσεβιτς
Σε προχωρημένες επαφές με τον Σιμόν Βούκσεβιτς φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Όπως γράφει η εφημερίδα «Φως», οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μαυροβούνιου αριστερού εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο 24χρονος Mαυροβούνιος παίκτης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του νέου προπονητή των «λιονταριών», Πάουλο Σέρτζιο, και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πολύ προσεκτικά την περίπτωσή του, αφού το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του μήνα.

Ο Βούκσεβιτς είχε θεωρηθεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και πριν από τέσσερα χρόνια η Σατούρν τον αγόρασε έναντι 4 εκατ. ευρώ από την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Στη Ρωσία έμεινε για περίπου ενάμιση χρόνο, χωρίς να καταφέρει να προσαρμοστεί και τον Ιούλιο του 2007 η Σπόρτινγκ διέθεσε 2 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 27 αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις) και πέτυχε τρία γκολ με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας. Το επόμενο διάστημα θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση του Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού.

Είπε «ναι», αλλά μετά τα γύρισε!

Αν και στη διοίκηση του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι η περίπτωση του Φρανσουά Μοντεστό εξετάζεται, εκείνο που προκύπτει είναι ότι οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση του Γάλλου στόπερ. Συγκεκριμένα, προχθές εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων» φέρεται να τηλεφώνησε στον 32χρονο παίκτη, ο οποίος προχθες το απόγευμα απάντησε θετικά, αλλά αργά το βράδυ τα γύρισε!

Ο Μοντεστό κλήθηκε να απαντήσει πότε θα έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές, όμως στη συνέχεια «τα μάσαγε»! Ενδιαφέρον για τον Γάλλο έχουν εκδηλώσει η τουρκική Κόνιασπορ (650.000 ευρώ ετησίως) και η Σεντ Ετιέν (600.000 ευρώ ετησίως), ενώ η πρόταση του Ολυμπιακού είναι λίγο πιο χαμηλή αλλά με καλύτερα μπόνους.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν εναλλακτικές επιλογές, με τον Ούγγρο Γιούχας και τον Βούλγαρο Ιβάνοφ να ακολουθούν τον Μοντεστό στη λίστα για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου