ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέταρτη θέση για Φιλιππίδη στο Διεθνές μίτινγκ «Πάτρα 2010»

τέταρτη-θέση-για-φιλιππίδη-στο-διεθνέ-491274

Το διεθνές μίτινγκ στίβου «Πάτρα 2010» με τη συμμετοχή 150 και πλέον αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πάτρας, το οποίο διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Σε αυτό πολύ καλή παρουσία είχε και ο αθλητής του ΓΣ Βόλου Κώστας Φιλιππίδης. Ο Φιλιππίδης κατέκτησε την 4η θέση στο επί κοντώ με επίδοση 5.45 μ. Πρώτος ήταν ο Γερμανός Σούλτσε με επίδοση 5.55 μ.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα στο επί κοντώ: Φαμπιάν Σούλτσε (Γερμανία) 5.55 μ., Τζέρεμι Σκοτ (ΗΠΑ) 5.55 μ., Μαρκ Χόλις (ΗΠΑ) 5.45 μ., Κώστας Φιλιππίδης (Ελλάδα) 5.45 μ., Δημήτρης Πατσουκάκης (Ελλάδα) 5.30 μ., Σταύρος Κουρουπάκης (Ελλάδα) 5.15 μ.

Στη «μάχη» του Πανελληνίου οι αθλητές του ΓΣ Βόλου

Εν τω μεταξύ αυτό το σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και ο Γ.Σ.Βόλου θα μετάσχει με τρεις Εφήβους και επτά Νεανίδες. Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν στην κατηγορία των Νεανίδων: η Αποστολία Καραΐσκου, η οποία ήταν πέρυσι νικήτρια στο άλμα τριπλούν, η Μαρία Κοτρούτσου που κέρδισε φέτος το ίδιο αγώνισμα στον Κλειστό Στίβο, η Σπυριδούλα Ματάι αργυρή νικήτρια στο ίδιο αγώνισμα στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες, η Σίσσυ Καυκούλα που πρόσφατα κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Έπταθλο Κορασίδων, καθώς και οι Εύα Γκάγκα , Δάφνη Κουτή και Εύα Μόσχοβου. Στους Εφήβους θα συμμετέχουν: Ο Σωκράτης Γιαλαμάς που ήταν φέτος 2ος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στη Σφαιροβολία, ο Τάσος Μπάκος ο οποίος ήταν πέρυσι 1ος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στα 1000 m. καθώς και ο Δημήτρης Χουτζιούμης. Να σημειωθεί εδώ πως οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες ανήκουν στη μικρότεροι κατηγορία παρόλα αυτά θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τα μετάλλια και σ’ αυτή την κατηγορία. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων των Παγκορασίδων (Πένταθλο) που θα διεξαχθεί παράλληλα, θα αγωνιστεί η 15χρονη Καλλιόπη Κοντορήγα. Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Βόλου, κύριος Αντώνης Χιώτης και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται σε όλους καλή επιτυχία.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου