ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ουδέν νεότερο…

ουδέν-νεότερο-501587

Πόσες μέρες ακόμα θα περάσουν χωρίς να υπάρξει το απόλυτο τίποτα για τη Νίκη Βόλου; Πόσες χαμένες μέρες θα χρειαστούν για να πάρουν άπαντες την απόφαση να ασχοληθούν με αυτή την ομάδα; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα στη Νέα Ιωνία. Οπως κανείς δεν ξέρει να απαντήσει τι θα γίνει στη συνέχεια για τη Νίκη… Ποιο θα είναι το μέλλον της, ποια θα είναι η κατηγορία που θα αγωνίζεται, αν θα βρεθεί κάποιος να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας ή αν η ιστορική Νίκη θα βρεθεί ξανά στο Περιφερειακό.
Χθες το ρεπορτάζ του κυανόλευκου συγκροτήματος δεν εμπεριείχε, όπως συμβαίνει άλλωστε τον τελευταίο ενάμιση μήνα, την παραμικρή είδηση που να αφορά στη νέα σεζόν. Ολα παραμένουν ως έχουν. Δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Ο Στράτος Γιδόπουλος πάντως χθες δεν πήγε στο συμβούλιο της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής, που αφορούσε στον καταρτισμό των Ομίλων του νέου πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας. Αν και ο ίδιος έλεγε ότι θα εκπροσωπήσει κανονικά τη Νίκη δεν το έκανε. Αν αυτό πιστέψουν κάποιοι ότι είναι είδηση και ότι δείχνει κάτι, ο ίδιος το διαψεύδει, καθώς όπως τονίζει, δεν ήταν Γενική Συνέλευση που η παρουσία του ήταν απαραίτητη και έτσι δεν έδωσε το παρόν… Ενημερώθηκε εγκαίρως για τον καταρτισμό των ομίλων και παραδέχτηκε ότι αυτή τη σεζόν ο Βόρειος όμιλος στον οποίο μετέχει η ομάδα, είναι πιο εύκολος από κάθε άλλη. Όμως και ο ίδιος δεν κάνει τίποτα για να εκμεταλλευτεί η Νίκη την συγκυρία.
Έτσι τα πράγματα μένουν ως έχουν. Το πωλητήριο συνεχίζει να υφίσταται χωρίς κανείς να έχει ενδιαφερθεί μέχρι στιγμής, η διοίκηση είναι ανύπαρκτη, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα δεν έχει εξασφαλίσει η ΠΑΕ για τον φάκελο στην ΕΕΑ, χρήματα για την εγγυητική επιστολή δεν υπάρχουν και οι παίκτες μετρούν τις μέρες μέχρι τις 15 Ιουλίου για να κάνουν μαζικές προσφυγές για τα δεδουλευμένα τους, αν δεν υπάρξει κάτι νεότερο που να αφήνει μια ελπίδα αισιοδοξίας. Είναι δυνατόν να αλλάξει κάτι τα δεδομένα μέχρι την επόμενη εβδομάδα και η Νίκη να μην βρεθεί ξανά πρωταγωνίστρια σε άσχημες εξελίξεις; Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολο έως και ακατόρθωτο. Επίσης φαίνεται πως δεν υπάρχει και η διάθεση πλέον από τον Στράτο Γιδόπουλο, ακόμα κι αν δεν βρεθεί αγοραστής, να κάνει κάτι για να προχωρήσει η ομάδα σε προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.
Προβληματισμός, ανησυχία, αβεβαιότητα… Μόνο αυτά τα χιλιοειπωμένα και χιλιογραμμένα επίθετα, που πλέον έχουν αρχίσει να γίνονται κουραστικά είναι ό,τι μπορεί να περιγράψει επακριβώς την κατάσταση.
Χθες ο Στράτος Γιδόπουλος επικοινώνησε για άλλη μια φορά το πρωί με τον Δημήτρη Ιωαννίδη προκειμένου να ενημερώσει ο ένας τον άλλον για ό,τι νεότερο μπορούσε να υπάρχει, αλλά κανένας από τους δύο δεν είχε να πει κάτι καινούριο.
Έτσι στη Νέα Ιωνία περιμένουν το θαύμα. Ομως κάθε μέρα που περνά τόσο μειώνονται και οι ελπίδες. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι έστω και την ύστατη στιγμή ο Γιδόπουλος θα δραστηριοποιηθεί και δεν θα αφήσει την ομάδα στην τύχη της… Μπορεί όμως κανείς να στηρίζεται για το μέλλον μιας ιστορικής ομάδας σε έναν άνθρωπο που δηλώνει απογοητευμένος και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει άλλη διάθεση να βοηθήσει και να επενδύσει χρήματα; Και ο ίδιος ο Γιδόπουλος πάντως θεωρεί ότι με τον κίνδυνο της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ίσως κάποιοι ξυπνήσουν. Αν ήταν όμως να ξυπνήσουν δεν θα είχαν ξυπνήσει ήδη;
Η 15η Ιουλίου πλησιάζει και αν δεν γίνει το… θαύμα που όλοι περιμένουν, τότε ίσως υπάρξουν διαφορετικής φύσεως εξελίξεις. Τουλάχιστον κάτι θα μπορούμε να περιμένουμε ότι θα υπάρξει για να αλλάξει αυτό το κλίμα της τρομακτικής στασιμότητας και αδιαφορίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου