ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσθέτει εμπειρία η Α.Ε.Διμηνίου

προσθέτει-εμπειρία-η-α-ε-διμηνίου-496584

Με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να παρουσιαστεί ενισχυμένη τη νέα σεζόν στην Α’ κατηγορία Ε.Π.Σ.Θ προχωράει η ΑΕ Διμηνίου που ήδη προσέθεσε εμπειρία με τις μεταγραφές του Γιώργου Διάκου και του Τζόναθαν Βαΐτση που κάνουν πιο ισχυρό το σύνολο του Θάνου Θεοδώρου.
Ο 31χρονος αμυντικός Γιώργος Διάκος μετά από απουσία ενός χρόνου επέστρεψε και πάλι στην ΑΕ Διμηνίου όπου συναντά γνώριμα πρόσωπα, αφού ήταν από αυτούς που είχαν συμβάλει στην πρώτη άνοδο στη Δ’.
Ο Γιώργος Διάκος που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ιάσονα, έχει αγωνιστεί   επίσης σε Νίκη , Ολυμπιακό και δυο φορές στο Θησέα, κάνει την 3η του επιστροφή στο Διμήνι.
Επίσης σημαντική στην ΑΕΔ ειναι η προσθήκη του πολύπειρου επιθετικού Τζόναθαν Βαΐτση που διαπρέπει εδώ και 16 χρόνια  στο ποδοσφαιρικό μας στερέωμα   και σαν ερασιτέχνης και σαν επαγγελματίας ως μόνιμος σκόρερ αλλά και ως ένας από τους άτυχους παίκτες αφού πολλές φορές   που έκανε το βήμα παραπάνω η ατυχία με τραυματισμό του “έκοβε” την ανοδική συνέχεια ..
Ο 30χρονος πλέον Αντώνιος και πιο γνωστός ως Τζόναθαν (Ιονάθαν το 2ο ονομά του) σκόραρε την περασμένη περίοδο 22 φορές με το Θησέα, με τον οποίο πρόπερσι έπαιξε στη Δ’ και είχε πετύχει και 24 γκολ με την ομάδα της Αγριάς  όταν πήρε τον τίτλο και στη συνέχεια πέτυχε 14 γκολ για τον ΓΣΑ όπου πήγε για μια χρονιά.
Ο Σαρακηνός, ο Φοίνικας Καλλιθέας, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ποσειδώνας Ν. Πόρων, η Α.Ε.Χανίων , ήταν οι άλλες ομάδες που έπαιξε ο Βαΐτσης (το 2005 είχε ξενιτευθεί στην Κύπρο) και σκοράροντας διαρκώς δείχνει ότι είναι μια σταθερή   επιθετική αξία .
Ακόμη, στην ΑΕ Διμηνίου αποκτήθηκε ο Καρδιτσιώτης Σάββας Γιαννακόπουλος ενώ υπήρξαν και αποχωρήσεις με πιο σημαντική του ταλαντούχου Αραμπατζή .
Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕ Διμηνίου και της Μικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣΘ, Θανάσης Αραμπατζής, θα επιδιώξει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του μετά και την παραχώρησή του στην ομάδα Under-17 του Ολυμπιακού Πειραιώς.
 
Η ομάδα του Δήμου Αισωνίας θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 2 Αυγούστου με προπονητή τον Θάνο Θεοδώρου. Στην ομάδα τη νέα σεζόν δε θα βρίσκεται ο Μιχαλόπουλος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άνθιμο Γαζή, ο Κόκορης που λόγω μετάθεσης θα βρεθεί στη Λήμνο, όπως και οι Κωνσταντάκος, Ζαραμπούκας και Παπαευαγγέλου, με τον πρώτο να πηγαίνει στο Ρήγα και τους δύο τελευταίους στην Καρδίτσα. . Με τα χρώματα της ΑΕ Διμηνίου συμφώνησαν να συνεχίσουν την νέα περίοδο οι Καραπλιάγκος, Χαριτίδης, και Σκούρας, ενώ στο Διμήνι θα παραμείνει και ο Γιώργος Γκέρτσος του οποίου τα δικαιώματα αποκτήθηκαν από το Μαγνησιακό.
 
Γενική Συνέλευση       
 
Στο μεταξύ, σήμερα Κυριακή 18 Ιουλίου και ώρα 20.30(σε περίπτωση μη απαρτίας μετατίθεται για τις 21.00) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ομάδας στο Διμήνι, η Γενική Συνέλευση του συλλόγου με θέματα τον οικονομικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς αλλά και την έγκριση του προϋπολογισμού της επόμενης.        
                                                                       
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου