ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε και τον Π. Κόκκα ο Εθνικός

πήρε-και-τον-π-κόκκα-ο-εθνικός-497053

Δύο ακόμη παίκτες προστέθηκαν στην ομάδα του Εθνικού που αν και νεοφώτιστη στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΘ δείχνει από νωρίς ότι θέλει να είναι πρωταγωνιστής. Ο πρόεδρος Τάκης Σταυρίδης σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Κούτσικα ενισχύουν την ήδη καλή ομάδα και τα νέα αποκτήματα είναι ο έμπειρος Παναγιώτης Κόκκας και ο γκολκίπερ Απ. Γερονικολάου.
Ο 25χρονος Παναγιώτης Κόκκας που τελευταία έπαιζε σε ομαδα Δ΄Εθνικής στη Μυτιλήνη(Διαγόρας Αγίας Παρασκευής) έχει αγωνισθεί σε Αστέρα Ριζομύλου, Ρήγα Φεραίο, Ολυμπιακό Βόλου, Πρέβεζα, Παναχαϊκή, Λαμία, Ολυμπιακό Λουτρακίου και έχει παίξει σε 40 ματς Β’,Γ΄εθνικής .
Ο Αποστόλης Γερονικολάου είναι γκολκίπερ και έπαιζε στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς
Ο Εθνικός που έχει κάνει πολλές ανανεώσεις ενώ νωρίτερα είχε αποκτήσει άλλους 5 παίκτες .
Πρόκειται για τον Άρη Τσουρέλη που έχει παίξει σε Αργώ, Κένταυρο, Ολυμπιακό Β.,Αχιλλέα Φαρσάλων, Πυργετό και τελευταία στο Γ.Σ. Αλμυρού ,τον Αποστόλη Τσίρο από το Ορμίνιο, που είχε θητεία και στον Ολυμπιακό Βόλου,τον έμπειρο σέντερ φορ Κώστα Αναστασίου που πέρυσι ήταν στον Κένταυρο, πετυχαίνοντας 7 γκολ, ενώ έχει αγωνισθεί ακόμη σε ΑΠΟΒ, Διμήνι, Κανάλια και Αχιλλέα Φαρσάλων, τον αμυντικό Θανάση Κουτσουνίδη που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, έχοντας πολύ καλή παρουσία, όπως και στον Αστέρα στη Δ’, αλλά και σε Θησέα και Ολυμπιακό Β. και τον Τακη Μπαντέκα που έχει αγωνισθεί σε Ρήγα, Κένταυρο, Χλόη

Πάντως εκτός από τους επτά νεοαποκτηθέντες θετικό είναι ότι συνεχίζουν και οι παίκτες της ανόδου ενώ η ομάδα αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες ποδοσφαιριστών ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για όλες τις θέσεις.
Η προετοιμασία της ομάδας του Εθνικού Βόλου ενόψει της νέας χρονιάς στην Α’ κατηγορία με τις οδηγίες του Κώστα Κούτσικα θα ξεκινήσει στα τέλη του μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου στο Βόλο, ενώ στις 16 Αυγούστου θα ανέβει και στα Χάνια Πηλίου, όπου και θα παραμείνει έως τις 22 του μήνα για να διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου