ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν σταματάει… ο Ολυμπιακός

δεν-σταματάει-ο-ολυμπιακός-494227

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη αρκετές μεταγραφές, με μεγαλύτερη όλων αυτή του Άλμπερτ Ριέρα, αλλά φαίνεται πως στον Πειραιά η όρεξη για ακόμη ένα μεγάλο «μπαμ» έχει ανοίξει για τα καλά. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προσπάθεια τους για τους Μπαπτίστα και Γκατούζο με την κάθε περίπτωση να έχει τις δικές της δυσκολίες.
Στην Ιταλία επιμένουν εδώ και μέρες πως ο Ολυμπιακός έχει αρκετές πιθανότητες να αποκτήσει τον παίκτη της Μίλαν. Ο παίκτης έχει προταθεί στους Πειραιώτες με ετήσιες αποδοχές 1.7 εκατ. ευρώ και τριετές συμβόλαιο. Η αποζημίωση του είναι 2.7 εκατ. ευρώ καθώς ο παίκτης έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «ροσονέρι». Λέγεται πως η Μίλαν θα του δώσει δύο εκατ. ευρώ και έτσι θα συμπληρωθεί το ποσό των εφτά εκατ. που προβλέπεται να πάρει από τους Μιλανέζους. Χθεσινά δημοσιεύματα στην Ιταλία ανέφεραν πως ο 32χρονος αμυντικός χαφ είχε επικοινωνία με τον Έντσο Μαρέσκα ενώ υποστήριζαν επίσης πως η Μίλαν δεν προτίθεται να του δώσει τα δύο εκατομμύρια που ζητάει ο παίκτης, αλλά να τα ζητήσει από τον Ολυμπιακό. Αν τελικά ισχύει κάτι τέτοιο, τότε η συγκεκριμένη μεταγραφή πολύ δύσκολα θα προχωρήσει.
Η περίπτωση του Ζούλιο Μπαπτίστα είναι διαφορετική από εκείνη του Γκατούζο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρόμα φέρεται να έχει πειστεί από τον ατζέντη του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά και όπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στη Ρόμα. Οι Ιταλοί λένε πως η πρόταση θα αγγίζει τα έξι εκατ. ευρώ, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνουν από τον Ολυμπιακό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου