ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Β. Ιταλία κτίζεται ο Ολυμπιακός

στην-β-ιταλία-κτίζεται-ο-ολυμπιακός-495413

Στη Βόρεια Ιταλία κτίζεται από προχθές ο νέος Ολυμπιακός της Σούπερ Λιγκ, πραγματοποιώντας εκεί το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας και το τελικό μοντάρισμα της ομάδας με προπονήσεις και διεθνή φιλικά παιγνίδια, έτσι ώστε να γυρίσει πιο έτοιμος στις 7 Αυγούστου.
Ο Ολυμπιακός, αφού το πούλμαν της ομάδας πέρασε από τις Άλπεις κάνοντας τη διαδρομή Ζυρίχη -Λιχτενστάιν -Αυστρία και κοντά από το Ίνσμπουργκ και το Τιρόλο, έφτασε στην Ιταλία, αρχικά στο Μπολβάνο, μετά από 6 ώρες ταξίδι στο ξενοδοχείο "Garden Hotel", στο Prad at the Stelvio της Β. Ιταλίας σε έναν ιδανικό για προετοιμασία τόπο .
Εκεί, νότια του Τιρόλο, στο Πραντ, όπου από την Παρασκευή θα βρεθεί εκεί για να καταγράψει τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας και τα φιλικά και ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, θα μονταριστεί η ομάδα στο πιο βασικό στάδιο προετοιμασίας και με ματς κόντρα σε ομάδες όπως η Κρεμονέζε και η Λάτσιο.
Στο "Garden Hotel", στο Prad at the Stelvio της Β. Ιταλίας όπου θα βρεθούν στο τέλος της εβδομάδας ο πρόεδρος Γ. Τόρης και μέλη της διοίκησης, ο Ολυμπιακός έτυχε καλής υποδοχής, αφού την αποστολή υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου, οι οποίοι είχαν αναρτήσει και στην είσοδό του ένα μεγάλο πανό καλωσορίσματος.
Η ομάδα την Κυριακή παρά την κόπωση από το ταξίδι πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση επί ιταλικού εδάφους με ασκήσεις τακτικής, ενώ χθες πραγματοποιήθηκε διπλή προπόνηση και με ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.
Αναλυτικά το ημερήσιο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της στην Ιταλία για τις επόμενες 2 εβδομάδες είναι το εξής:
8.00: Πρωινό ξύπνημα
8.30: Πρόγευμα
10.00: Προπόνηση στο γήπεδο του ξενοδοχείου "Garden Park"
12.00-13.15: Aποκατάσταση (πισίνα, τζακούζι, σάουνα κ.λ.π.)
13.30: Γεύμα
14.00-16.30: Μεσημεριανή ανάπαυλα
16.30: Ομιλία του προπονητή Σάκη Τσιώλη
18.00: Απογευματινή προπόνηση
19.30-20.15: Αποκατάσταση (πισίνα, τζακούζι, σάουνα κ.λ.π.)
20.30: Δείπνο
22.30: Βραδινή ξεκούραση
Ολη η ομάδα δηλώνει εντυπωσιασμένη από το μέρος και τις συνθήκες της προετοιμασίας.
Στην αποστολή που βρίσκεται στην Ιταλία θυμίζουμε ότι μετέχουν οι παίκτες: Αλβάρεζ, Μόνχε, Τομάς, Ρόκα, Ουμπίντες, Φρατζιπάνε, Σέλεζι, Ρίκα, Σκάρος, Γκότοβος, Κάστρο, Μάρτιν, Ζαραδούκας, Καμπάνταης, Πλιάγκας, Ρόκας, Μητρόπουλος, Ψυχογιός, Σολάκης, Καπετάνος, Τσεκούρας, Μαρούλης, Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, ενώ αύριο στο πρώτο φιλικό θα αγωνισθούν και ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός Μουνίρ Ντιανέ που έδειξε θετικά στοιχεία στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής με τη Λοκομοτίβ στο Βόλο, όπως και ο Τσέχος αμυντικός Στέπαν Κουσέρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου