ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάλασε του Τριχιά στη Νίκη

χάλασε-του-τριχιά-στη-νίκη-495791

Από ονόματα πολλά, αλλά από ουσία όμως προς το παρόν τίποτα. Αρκετοί είναι οι υποψήφιοι να φορέσουν τη φανέλα της Νίκης ποδοσφαιριστές, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει ανακοινωθεί. Ο μοναδικός που φέρεται να έχει συμφωνήσει, αλλά δεν έχει υπογράψει προς το παρόν, είναι ο έμπειρος αμυντικός Βαγγέλης Στουρνάρας. Εν τω μεταξύ χάλασε η μεταγραφή του Γιώργου Τριχιά, που σήμερα θα ταξιδέψει με τα Χανιά στη Νάουσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Κρητικής ομάδας.
Το ραντεβού του Τριχιά με το Στράτο Γιδόπουλο δεν έγινε ποτέ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν τηλεφώνησε στον έμπειρο επιθετικό για να συναντηθούν χθες το πρωί, παρότι οι δυο πλευρές επιβεβαίωναν ότι θα υπάρξει ραντεβού μεταξύ τους στα γραφεία στο Πανθεσσαλικό. Ο Γιδόπουλος, θεωρώντας πως οι οικονομικές απαιτήσεις του Τριχιά είναι υπερβολικές, καθυστέρησε να επικοινωνήσει μαζί του, κι όταν τον πήρε τηλέφωνο αργά το απόγευμα ο Τριχιάς είχε πάρει ήδη την απόφασή του. Ετσι ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί σήμερα στην αποστολή των Χανίων που θα μεταβεί στη Νάουσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει το μεσημέρι το συμβόλαιό του και να αποτελέσει και τυπικά ποδοσφαιριστή της Κρητικής ομάδας. «Εχω συμφωνήσει με τα Χανιά και θεωρούμουν ήδη παίκτης τους. Η Νίκη βρήκε την ευκαιρία να με πλησιάσει επειδή δεν είχα υπογράψει ακόμη και μέσω του κ. Ιωαννίδη έγινε μια συζήτηση. Αυτή όμως ποτέ δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες. Ο κ. Γιδόπουλος δεν μου τηλεφώνησε όταν περίμενα και έτσι θα συνεχίσω στα Χανιά», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Βολιώτης επιθετικός, που έδειχνε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Νίκη, αλλά τελικά οι όποιες επαφές δεν καρποφόρησαν.
Εν τω μεταξύ στη λίστα του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας προστέθηκε και ο έμπειρος αμυντικός Σάκης Θεοδοσιάδης. Το συμβόλαιό του με την ομάδα των Τρικάλων που πέτυχε την άνοδο της στην Β’ Εθνική έληξε και από την πλευρά τής ΠΑΕ δεν ανανεώθηκε. Ετσι ο Θεοδοσιάδης είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του. Χθες ο Στράτος Γιδόπουλος επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή και έγινε μια πρώτη επαφή, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και επίσημο. Οι δυο άντρες θα ξαναμιλήσουν τις επόμενες ημέρες για να δουν αν μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ τους συμφωνία. Το κλίμα είναι θετικό, αλλά η συνεργασία θα κριθεί όπως είναι φυσικό από το οικονομικό κομμάτι. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης εκτός από Τρίκαλα, με τη φανέλα των οποίων κατέγραψε 27 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου, έχει αγωνιστεί επίσης σε Λεβαδειακό, Παναιτωλικό και Λάρισα. Στην Α’ Εθνική μετράει 46 συμμετοχές, στη δεύτερη κατηγορία 147 και στην τρίτη 126. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη, που αν αποκτηθεί θα προσθέσει σιγουριά και εμπειρία στα μετόπισθεν. Ο Θεοδοσιάδης πάντως δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που πέρυσι αγωνιζόταν στα Τρίκαλα και απασχολεί τους κυανόλευκους.
Από κει και πέρα μετά το «ναυάγιο» με τον Τριχιά, οι προσπάθειες του Στράτου Γιδόπουλου και των συνεργατών του για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής στρέφονται σε άλλες λύσεις. Ετσι συνεχίζει να υφίσταται το ενδιαφέρον για τον Θωμά Μακρή, εξετάζεται η περίπτωση και ενός Κροάτη επιθετικού, ενώ έχουν προστεθεί κι άλλα ονόματα στη λίστα.
Επαφές υπάρχουν με αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά προς το παρόν κανείς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Η ενίσχυση της ομάδας καθυστερεί και έτσι καθυστερεί και το ξεκίνημα της, κάτι που ίσως πάλι να στοιχίσει στο πρωτάθλημα.
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνουν δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών στην Αθήνα, καθώς είναι σημαντικό η επιλογή των νεαρών που πρέπει να βρίσκονται στην ενδεκάδα.
Τα μεταγραφικά όπως και πολλά άλλα θέματα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς και να οριστεί η πρώτη της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου