ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραμένει πρόεδρος ο Κόκκαλης

παραμένει-πρόεδρος-ο-κόκκαλης-493903

Ολοκληρώθηκε χθες και τυπικά η αλλαγή της σκυτάλης στον Ολυμπιακό, καθώς διεξήχθη το διοικητικό συμβούλιο, που αφορούσε τη μεταβίβαση των μετοχών, με την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος ιδιοκτήτης στη θέση του Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος όμως παραμένει στη θέση του προέδρου.
Ταυτόχρονα εξέλεξε το νέο Δ.Σ. και εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (50 εκατ. ευρώ), το οποίο θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Μαρινάκη.
Πρόεδρος παρέμεινε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ παρελθόν από τον νέο Ολυμπιακό αποτελούν οι Γιάννης Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Πέτρος Κόκκαλης και Σάββας Θεοδωρίδης. Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελούν οι: Σωκράτης Κόκκαλης Πρόεδρος, Ευάγγελος Μαρινάκης Α’ αντιπρόεδρος, Σωκράτης Κομινάκης Β’ αντιπρόεδρος, Γεώργιος Λούβαρης Γ’ αντιπρόεδρος, Ιωάννης Μώραλης Δ’ αντιπρόεδρος
Ιωάννης Βρέντζος Διευθύνων Σύμβουλος, Σταύρος Νταϊφάς Μέλος, Ιωάννης Συγγελίδης Μέλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπής Μέλος, Μιχάλης Κουντούρης Μέλος, Νικόλαος Τραυλός Μέλος, Σωκράτης Σ. Κόκκαλης Μέλος, Αντώνιος Ρογκόπουλος Μέλος, Ανδρέας Νασίκας Μέλος, Αναστάσιος Τσούφης Μέλος. Εν τω μεταξύ μπορεί η διοίκηση του Ολυμπιακού να έριξε τους τόνους για τις… μεταγραφικές βόμβες στυλ Γκατούζο και Μπαπτίστα, όμως οι Ιταλοί επιμένουν κι αυτή την φορά γράφουν για ταξίδι του μάνατζερ του Βραζιλιάνου στην Ελλάδα. «Ο ατζέντης του Μπαπτίστα, Αλεσάντρο Λούτσι, αναχωρεί για την Ελλάδα, όπου θα συναντηθεί με τους διοικούντες του Ολυμπιακού. Εάν επιτευχθεί συμφωνία, η Ρόμα δεν θα κουραστεί πολύ να στείλει το θηρίο στην Αθήνα", γράφει συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας των "τζαλορόσι". Πάντως, η θέση του Ολυμπιακού δεν έχει αλλάξει και οι "ερυθρόλευκοι" δεν βιάζονται πλέον να κάνουν τις τελευταίες τους μεταγραφικές κινήσεις.
Τέλος, οι Τάσος Μητρόπουλος και Γιάννης Μώραλης, πήγαν στην προπόνηση της Τρίτης στου Ρέντη και μίλησαν στους παίκτες του Ολυμπιακού, δίνοντάς τους συμβουλές για θέματα συμπεριφοράς, αλλά και για το πως θα πρέπει να μιλάνε στα ΜΜΕ. Oι Γιάννης Μώραλης και Τάσος Μητρόπουλος ζήτησαν επίσης σοβαρότητα και πειθαρχία από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και φυσικά να κάνουν αθλητική ζωή, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Μετά από επιθυμία του Σωκράτη Κόκκαλη και του Ευάγγελου Μαρινάκη, ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας να κάνουν συχνή αναφορά στα θέματα βίας και την ανάγκη καταπολέμησής της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου