ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κινείται για Κροάτη χαφ η Νίκη

κινείται-για-κροάτη-χαφ-η-νίκη-494910

Ενας 23χρονος Κροάτης χαφ ήταν ο παίκτης που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στις χθεσινές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν για λογαριασμό της Νίκης στη Γλυφάδα. Παρά το γεγονός ότι έδωσαν πολλοί ποδοσφαιριστές το παρόν, ο Χόρχε Μπάριος με τον Τάκη Λουκανίδη ξεχώρισαν μόνο τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Κροάτης που η Νίκη θα κινηθεί για την απόκτησή του, καθώς έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ότι μπορεί να αποτελέσει στη μεσαία γραμμή τον παίκτη που ψάχνουν ο Χόρχε Μπάριος και ο Στράτος Γιδόπουλος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, πρόκειται για τον Αντε Ντάνιτς, που είχε δοκιμαστεί πέρυσι σε Καβάλα και Λεβαδειακό. Εκτός του Κροάτη ακόμη τρεις Ελληνες νεαροί ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και οι περιπτώσεις τους εξετάζονται. Από τη διοίκηση δεν διέρρευσαν ονόματα για τους παίκτες αυτούς, παρά μόνο ότι οι δυο αγωνίζονται στο κέντρο και ο ένας είναι αριστερό μπακ.
Εν τω μεταξύ προχωρούν οι επαφές με τους Σάκη Θεοδοσιάδη και Αγγελο Διγκόζη. Με τον πρώτο συζητείται το οικονομικό μέρος και από την πλευρά της διοίκησης υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επέλθει η συμφωνία, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να έρθει στο Βόλο, αν όλα πάνε καλά, τη Δευτέρα για να υπογράψει. Σήμερα θα γίνει η τελική επαφή και με το Γιάννη Τσάγγαρη, με την κυανόλευκη ΠΑΕ να θέλει να τον «δέσει» με προσύμφωνο, μέχρι να βγει η τελική απόφαση για την προσφυγή του κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Να θυμίσουμε ότι φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με την ομάδα ο Βαγγέλης Στουρνάρας και περιμένει να κληθεί να υπογράψει. Χθες ακούστηκε και το όνομα του Χατζηρίζου, αλλά κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από την ΠΑΕ.
Οσον αφορά στον σέντερ φορ που αναζητά η ομάδα για να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή, υπάρχει στα υπόψιν και ένας κοινοτικός. Μέχρι στιγμής είχαν απασχολήσει για αυτή τη θέση ο Τριχιάς και ο Μακρής, αλλά ο πρώτος κατέληξε στα Χανιά, ενώ με το δεύτερο δεν φαίνεται πως έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο οι επαφές, ώστε να υπάρξει συμφωνία. Εν τω μεταξύ από τους παίκτες που ενδιέφεραν τη Νίκη ήταν και ο Ξενοφώντας Γήτας, που τελικά έκλεισε στη Ρόδο.
Το σίγουρο είναι ότι η κυανόλευκη ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία των επαφών της. Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει τα περισσότερα από τα θέματα που αφορούν στο ρόστερ και να γίνει και η πρώτη προπόνηση στο Βόλο. Βέβαια μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το γήπεδο που θα γίνει το ξεκίνημα, αφού το Πανθεσσαλικό ίσως να μην δοθεί προς χρήση, ενώ ο χλοοτάπητας του Παντελής Μαγουλάς βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.
Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν όλες τις πιθανές λύσεις και τα γήπεδα που μπορούν να τους φιλοξενήσουν για την έναρξη της προετοιμασίας τους. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται στο Βόλο ο Χόρχε Μπάριος, προκειμένου να ασχοληθεί με θέματα του έμψυχου δυναμικού και θα πάρει τις αποφάσεις του για τους παίκτες που θα παραμείνουν από την περσινή σεζόν. Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, η Νίκη προτίθεται να διατηρήσει στις τάξεις της τους Ζαρίφη, Παπαϊωάννου και Καρακώστα, ενώ σίγουρα θα κρατήσει και κάποιους από τους Κουτσογιάννη, Γεωργιάδη, Σωτρίνη, Μοράλες, Γκινή, Ζάγκα, Κατσίβελο και Τάσσο, που είναι διαθέσιμοι και περιμένουν.
Επίσης έχει συμφωνηθεί η προώθηση από τους Νέους Αθλητές των Αργύρη, Κυπτίου και Γκίκα, αλλά για τους δυο τελευταίους πρέπει πρώτα να γίνει η ελληνοποίησή τους. Για τον Κυπτίου έχουν γίνει ήδη ενέργειες για να αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνίζεται στην ομάδα της ΠΑΕ.
Ολα αυτά τα θέματα είναι που θα απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, που ήδη έχει καθυστερήσει να ξεκινήσει την προετοιμασία της και έχει χάσει πολύτιμο χρόνο. Ακόμα και έτσι όμως, αν γίνουν σωστές επιλογές και οι κατάλληλες κινήσεις, μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσει κάτι καλό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου