ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πρώτη» επίσημη χθες για τον Εθνικό

πρώτη-επίσημη-χθες-για-τον-εθνικό-496705

Με πολλά νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς η πρώτη προπόνηση του Εθνικού Βόλου ενόψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα εμφανίστηκε έτοιμη να πρωταγωνιστήσει, καθώς φέτος έγιναν πολύ σημαντικές προσθήκες που σε συνδυασμό με τον πολύ ποιοτικό περσινό κορμό μπορούν να εκτινάξουν τις δυνατότητες της ομάδας.
Την παράσταση έκλεψαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, 10 στον αριθμό, που προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τη νέα τους ομάδα. Ο Παναγιώτης Κόκκας, ο Άρης Τσουρέλης, ο Αποστόλης Τσίρος, ο Κώστας Αναστασίου, ο Θανάσης Κουτσουνίδης, ο Τάκης Μπαντέκας, ο Αποστόλης Γερονικολάου, ο νεαρός Αλέξανδρος Αναστασίου, ο Τάσος Μαμούχας και ο Αποστόλης Λάππας φόρεσαν τη φανέλα του Εθνικού για πρώτη φορά και όλοι τους έδωσαν το σύνθημα, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Σύμφωνα και με τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας, Κώστα Κούτσικα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής των νέων παικτών κι έτσι η ομάδα έχει την πολυτέλεια να έχει στις τάξεις της 26 ετοιμοπόλεμους παίκτες, δίνοντας τη δυνατότητα στον κ. Κούτσικα να έχει βάθος και πληρότητα σε όλες τις θέσεις.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί για πέντε ακόμα μέρες στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, στη συνέχεια η ομάδα θα προπονηθεί για περίπου μια εβδομάδα στο γήπεδο του Σαμπάναγα, ενώ μετά θα μεταβεί στα Χάνια όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το πού θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, καθώς εκκρεμεί η απόφαση για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο έχει ζητήσει ξανά ο Εθνικός προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως έδρα, ενώ σκέψεις υπάρχουν και για ακόμα δύο γήπεδα του νομού, τα οποία ίσως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έδρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου