ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα με Μονακό

σήμερα-με-μονακό-493914

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα το βράδυ η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, μιας και θα φιλοξενηθεί από την Μονακό στο Λουί Ντε στις 7 μ.μ. Οι ερυθρόλευκοι μετά τα χθεσινά φιλικά παιχνίδια 45 λεπτών με αντίπαλο την Πορτουάγκρο και την Λάτσιο θα φιλοξενηθούν από τους Μονεγάσκους, δίνοντας συνέχεια στα δυνατά φιλικά της προετοιμασία τους.
Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν χθες με μία νίκη και με μία ήττα στα πέναλτι το τουρνουά απέναντι σε Λάτσιο και Πορτουάγκρο και σήμερα από τη Βερόνα, όπου βρέθηκαν χθες το βράδυ, θα πετάξουν σήμερα για το Μόντε Κάρλο, έτσι ώστε να δώσουν ακόμη ένα σπουδαίο διεθνές φιλικό. Μέχρι σήμερα οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη έχουν αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι την ομάδα του Ατρόμητου αλλά και της Καβάλας, ενώ στο Βόλο έχουν νικήσει τη Βουλγάρικη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Εκτός όμως από τις εγχώριες φιλικές αναμετρήσεις οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν και τα διεθνή φιλικά την περασμένη Τετάρτη, όταν και νίκησαν με 3-1 την Κρεμονέζε. Ο Σάκης Τσιώλης μέσα από τα συνεχή φιλικά παιχνίδια προσπαθεί να δέσει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά και καλά μιας και 28 μέρες θα δοθεί η πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, από όπου απουσίαζε η ομάδα του Βόλου τα τελευταία 20 χρόνια. Η σημερινή αναμέτρηση βέβαια με τη Μονακό δεν έχει μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον, μιας και οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν γεύση από το Μονακό με την ομώνυμη ομάδα να έχει φθάσει μέχρι και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα φιλικά πάντως για τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη δεν τελειώνουν εκεί, μιας και μετά από τον αγώνα στο Λουί Ντε οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στην Ιταλία για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο Πραντ. Ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα έχει ρεπό, με τους παίκτες να το περιμένουν πώς και πώς. Το τρέξιμο θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, όταν με αντιμέτωπο την Αλ Σαντ από το Κατάρ στο Στάδιο Comunale Castelbellο θα δώσει ακόμη ένα φιλικό επί ιταλικού εδάφους. Η συνέχεια θα δοθεί την Τετάρτη 4 Αυγούστου, με τους ερυθρόλευκους να δίνουν αυτή τη φορά το τελευταίο φιλικό τους παιχνίδι στην Ιταλία. Με την επιστροφή τους στην Ελλάδα οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με τον ΑΟ Τρίκαλα στις 12 Αυγούστου στη θεσσαλική πόλη, ενώ στις 13 σειρά παίρνει αυτή την φορά μια άλλη ομάδα της Β’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Γιάννενα, με τον αγώνα να διεξάγεται στο ΕΑΚ. Στις 18 του ίδιου μήνα ο Ολυμπιακός Βόλου θα φιλοξενηθεί από ακόμη μία θεσσαλική ομάδα, την ΑΕΛ 1964, στο Αλκαζάρ και όχι στο Πανθεσσαλικό όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ο κύκλος των φιλικών παιχνιδιών κλείνει στο Πανθεσσαλικό, με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς να επισκέπτεται μια εβδομάδα ακριβώς πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος το Πανθεσσαλικό. Οι επίσημες υποχρεώσεις των Βολιωτών ξεκινούν στις 28 με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Στην αποστολή της ομάδας στην Ιταλία ο Σάκης Τσιώλης έχει συμπεριλάβει τους τερματοφύλακες: Χοσέ Ρόκα, Μαρούλη και Γιακούποβιτς, τους αμυντικούς: Αλβάρεζ, Τομάς, Σέλεζι, Γκότοβο, Ζαραδούκα, Στάθη Ρόκα, Ψυχογιό και Σανκάρε. Τους μέσους: Μόνχε, Ουμπίντεζ, Φρατζιπάνε, Ρίκκα, Σκάρο, Κάστρο, Πλιάγκα, Μητρόπουλο, και Καπετάνο, όπως και τους επιθετικούς: Mαρτίν, Καμπάνταη, Σολάκη και Τσεκούρα.
 
 Ανακοίνωση ΣΦΟΒ
Από το ΣΦΟΒ λάβαμε ανακοίνωση και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΣΦΟΒ καλεί όλους τους επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και καταστηματάρχες του Βόλου, της Νέας Ιωνίας και του Πηλίου, οι οποίοι άμεσα θα ωφεληθούν από την παρουσία του Ολυμπιακού στη Super League και από τις επισκέψεις χιλιάδων φιλάθλων από Αθήνα-Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις να σπεύσουν και να προμηθευτούν από την ΠΑΕ και από τον ΣΦΟΒ εισιτήρια διαρκείας, τα οποία μπορούν να τα μοιράσουν στο προσωπικό τους. Η ευκαιρία και η πρόκληση που μας δίδεται σε όλους τους Βολιώτες είναι μοναδική, ο Βόλος κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο θα πλημμυρίζει από κόσμο και ιδιαίτερα σε 6-7 μεγάλα ματς. Η παραλία μας θα είναι γεμάτη κόσμο, τα ξενοδοχεία του Βόλου και του Πηλίου θα είναι και αυτά γεμάτα. Όλοι πρέπει να σταθούμε κοντά στην ομάδα, να τη βοηθήσουμε και να τη στηρίξουμε με κάθε τρόπο, είτε με ένα εισιτήριο είτε με ένα ή και περισσότερα διαρκείας. Ο κόσμος είναι η ψυχή της ομάδας και της διοίκησης. Δίνουμε κουράγιο στη διοίκηση να συνεχίσει το δύσκολο έργο της και να μας κάνει περήφανους. Το δικό μας στοίχημα στον ΣΦΟΒ είναι να συσπειρώσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε και η σκεπαστή κερκίδα, άνω και κάτω διάζωμα, να γίνει «μάχιμη» και με τις ιαχές μας να κάνουμε το Πανθεσσαλικό την πιο «καυτή» επαρχιακή έδρα. Σε λίγες ημέρες, ανακοινώνουμε τα νέα μας γραφεία και διάφορες εκδηλώσεις».
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου