ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φάκελος» αμυντικό χαφ στο λιμάνι

φάκελος-αμυντικό-χαφ-στο-λιμάνι-496635

Πρώτα για αμυντικό χαφ και ύστερα για επιθετικό θα κινηθούν στον Ολυμπιακό. Επανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του Ντιέγκο Πέρεζ της Μονακό, νέο όνομα ο συμπαίκτης του στην εθνική Ουρουγουάης, Αρέβαλο Ρίος. «Ερχομαι με την κατάλληλη πρόταση», δήλωσε ο Σέρβος επιθετικός, Μάρκο Πάντελιτς, που έχει προταθεί και εξετάζεται.
Οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό δεν έχουν τελειώσει. Η εμφάνιση στην αναμέτρηση με την Μακάμπι, για το Europa League, παρά τη νίκη με σκορ 2-1, συνηγορεί προς αυτή την κατεύθυνση. Οι προτεραιότητες έχουν οριοθετηθεί. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα πλαισιώσει τον Ντουντού στην ενδεκάδα.
Οι δύο λύσεις που εξετάζονται τις τελευταίες ώρες με… «θέρμη» είναι δύο διεθνών Ουρουγουανών που διέπρεψαν στο Μουντιάλ με την φανέλα της «σελέστε», στην πορεία προς τα ημιτελικά του τουρνουά. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Πέρεζ της Μονακό και τον Αρεβάλο Ρίος που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην Πενιαρόλ.
Θα σκεφτείτε λογικά, πώς γίνεται μετά τον Σένα, τον Γκατούζο και τον Λούκας, οι Πειραιώτες να χαμήλωσαν ξαφνικά τον πήχη. Είχαν την διάθεση και όντως το έκαναν να ασχοληθούν με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που οι αντικειμενικές δυσκολίες για να… πιάσουν λιμάνι ήταν τεράστιες.
Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας και τους δύο Μουντιαλικούς μέσους που εξετάζονται. Η Μονακό ζητάει 2,5 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον Πέρεζ. Αν το ποσό που αναφέραμε είναι διαπραγματεύσιμο, τότε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες το φλερτ να εξελιχθεί σε ειδύλλιο. Από την άλλη, τα πράγματα δείχνουν πιο απλά στην περίπτωση του Αρέβαλο, ο οποίος μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρέθηκε πολύ κοντά στην Κάλιαρι, αν και τελικά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα. Με δύο εκατ. ευρώ ντύνεται στα ερυθρόλευκα. Ο Ολυμπιακός ερευνά, όπως είναι γνωστό, την αγορά και για επιθετικό. Ο Μάρκο Πάντελιτς έχει προταθεί, αλλά δεν ενθουσιάζει τον Λίνεν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου