ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάππας και Παρίσης τα νέα αποκτήματα του Εθνικού

λάππας-και-παρίσης-τα-νέα-αποκτήματα-τ-491695

Αλλά δύο νέα πρόσωπα βάζει στη «μηχανή» του ο Εθνικός Βόλου, με τη νεοφώτιστη ομάδα στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. να ενισχύεται σημαντικά και να δείχνει από την αρχή ότι θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα τελευταία νέα πρόσωπα είναι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Στέλιος Παρίσης που έχει ξαναπαίξει στον Εθνικό κατά το παρελθόν, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο Περιφερειακό με την Α.Ε. Διμηνίου, και ο Γιώργος Λάππας που άφησε μετά από εννιά χρόνια το Ρήγα κι εδώ και μέρες προπονείται με την ομάδα, ενώ απομένουν τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η συνεργασία.
Σε αυτές τις προσθήκες αν προσθέσουμε και τον πολύ καλό περσινό κορμό που κρατήθηκε σε συνδυασμό με τις πολύ ποιοτικές κινήσεις που έγιναν αυτό το καλοκαίρι, βλέπουμε ότι ο Εθνικός έχει φτιάξει ένα σύνολο που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Άλλωστε και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κούτσικας, με δηλώσεις του έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά τονίζοντας: “Το ρόστερ είναι πολύ δυνατό και αποτελείται από 26 παίκτες σχεδόν ισάξιους. Έχουμε τουλάχιστον δύο παίκτες σε κάθε θέση και μετά και τις προσθήκες των Λάππα και Παρίση έχουμε κλείσει με τις μεταγραφές”. Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά, ο κ. Κούτσικας ήταν ξεκάθαρος: “Στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος. Με τέτοιους παίκτες οποιαδήποτε άλλη κατάληξη θα είναι αποτυχία. Είμαστε υποχρεωμένοι και καταδικασμένοι να πρωταγωνιστήσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα”.
Να θυμίσουμε πως τα νέα αποκτήματα που είχαν προηγηθεί των Λάππα-Παρίση είναι ο Κώστας Αναστασίου από τον Κένταυρο, ο Τάσος Μαμούχας που πέρσι ανήκε στο Θησέα, ο 25χρονος Παναγιώτης Κόκκας που τελευταία έπαιζε σε ομάδα Δ΄ Εθνικής στη Μυτιλήνη (Διαγόρας Αγίας Παρασκευής) και έχει αγωνισθεί σε Αστέρα Ριζομύλου, Ρήγα Φεραίο, Ολυμπιακό Βόλου, Πρέβεζα, Παναχαϊκή, Λαμία, Ολυμπιακό Λουτρακίου, ο Άρης Τσουρέλης που έχει παίξει σε Αργώ, Κένταυρο, Ολυμπιακό Β., Αχιλλέα Φαρσάλων, Πυργετό και τελευταία στο Γ.Σ. Αλμυρού, ο Αποστόλης Τσίρος από το Ορμίνιο, που είχε θητεία και στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Κώστας Αναστασίου που πέρυσι ήταν στον Κένταυρο και πιο πριν σε ΑΠΟΒ, Διμήνι, Κανάλια και Αχιλλέα Φαρσάλων, ο Θανάσης Κουτσουνίδης που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, και πιο πριν σε Αστέρα, Θησέα και Ολυμπιακό Β., ο Τάκης Μπαντέκας που έχει αγωνισθεί σε Ρήγα, Κένταυρο, Χλόη και ο γκολκίπερ Αποστόλης Γερονικολάου που έπαιζε στην Άλλη Μεριά.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί για δύο μέρες ακόμα στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, στη συνέχεια η ομάδα θα προπονηθεί για περίπου μια εβδομάδα στο γήπεδο της Σαμπάναγας, ενώ μετά θα μεταβεί στα Χάνια όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το πού θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, καθώς εκκρεμεί η απόφαση για το Πανθεσσαλικό Στάδιο το οποίο έχει ζητήσει ξανά ο Εθνικός προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως έδρα, ενώ σκέψεις υπάρχουν και για ακόμα δύο γήπεδα του νομού τα οποία ίσως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έδρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου