ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρίσκεται λύση για τον ιστορικό Αστέρα

βρίσκεται-λύση-για-τον-ιστορικό-αστέρ-492885

Τελικά το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει η ομάδα του Αστέρα Ριζομύλου φαίνεται να λαμβάνει τέλος. Τη Δευτέρα μετά από έκκληση του προέδρου της ομάδας Χάρη Σεσκλιώτη πραγματοποιήθηκε τελικά η πολυπόθητη Γενική Συνέλευση, από την οποία φάνηκε τελικά να προκύπτει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο.

Ο κ. Σεσκλιώτης είχε στείλει ονομαστικές προσκλήσεις προς όλους τους αρμόδιους φορείς και τελικά φαίνεται πως οι παρακλήσεις του εισακούστηκαν, μιας και αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι έδωσαν το παρών στη Γενική Συνέλευση της ομάδας. Μεταξύ αυτών ήταν και οι κ.κ. Αντωνάκης και Κουραβέλας ως εκπρόσωποι από το Δήμο Κάρλας. αλλά και ο κ. Λουλούδης ως πρόεδρος του επιμορφωτικού συλλόγου. Από εκεί και πέρα το παρών έδωσαν και κάποιοι απλοί φίλαθλοι της ομάδας, που με την παρουσία τους έδειξαν πως η αγάπη τους για την ομάδα δεν έχει σβήσει και ενδιαφέρονται ακόμα για τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στο σύλλογο.
Στο δια ταύτα της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός της περασμένης χρονιάς (2009-2010), ενώ παράλληλα εκφράστηκε και ενδιαφέρον από κάποιους ανθρώπους προκειμένου να εμπλακούν με τα διοικητικά της ομάδας. Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Σεσκλιώτης, που πραγματικά έχει δώσει και την ψυχή του για το σύλλογο τα τελευταία χρόνια, τόνισε με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πως όποιος τελικά αναλάβει να οδηγήσει διοικητικά την ομάδα, θα παραλάβει μια ομάδα καθαρή οικονομικά, καθώς όλα τα έξοδα έχουν καλυφθεί από τον ίδιο, ενώ δείχνει και διατεθειμένος να βοηθήσει το νέο αυτό εγχείρημα, ανεξαρτήτως με το ποιος θα είναι στο τιμόνι της ομάδας. Επίσης ο κ. Σεσκλιώτης τόνισε πως η ομάδα από αγωνιστικής πλευράς δεν είναι στο έλεος του Θεού, μιας και στα γραφεία του συλλόγου υπάρχουν διαθέσιμα 17 δελτία ποδοσφαιριστών και όχι ένα ή δύο που βρήκε ο ίδιος όταν αναλάμβανε τις τύχες της ομάδας. Κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει το Δήμο Κάρλας για την οικονομική και όχι μόνο στήριξη που έχει δείξει στην ομάδα όλο αυτό τον καιρό, αλλά και για την παρουσία εκπροσώπων του στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας.
Να σημειωθεί πως μέχρι τέλος της εβδομάδας σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις που έχουν γίνει, αναμένεται να έχει συσταθεί νέο Δ.Σ., καθώς από την άλλη εβδομάδα πρέπει να τεθεί σε λειτουργία ο προγραμματισμός ενόψει της προετοιμασίας που πρέπει να ξεκινήσει η ομάδα, αλλά και να τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά ζητήματα όπως και αυτό του προπονητή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου