ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πρώτη» για Βόλος 2004

πρώτη-για-βόλος-2004-511960

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε χθες η ομάδα του Βόλος 2004, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία της ενόψει της νέας χρονιάς του γυναικείου πρωταθλήματος.
Με νέο τεχνικό το Μίλτο Καλόγηρο αντί του Θωμά Μακρή οι ερυθρόλευκες θα επιχειρήσουν για ακόμη μία φορά να βρεθούν στην κορυφή, έχοντας ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο έχουν χάσει τις τελευταίες δύο περιόδου, τερματίζοντας εν τέλει στη δεύτερη θέση.
Παρούσες στη χθεσινή προπόνηση ήταν οι: Κατερίνα Τσιρδάνη, Μαρία Γουγούση, Φένια Μπαλαμούτη, Γεωργία Μαλισιώρα, Αναστασία Ζήγρα, Βίκυ Κλόντζα, Νικολέτα Κανιάκα, Χριστίνα Γκάτζιου, Αγλαΐα Χατζηλιώντα, όπως και τα νέα αποκτήματα Παρασκευή Διβανέ και Κατερίνα Κύρκου.
Από τη χθεσινή πρώτη απουσίαζαν οι διεθνείς με την Εθνική ομάδα της Σερβίας, Ντανιέλα Τραΐκοβιτς και Ταμάρα Γιοβάνοβιτς, με την Εθνική Ελλάδος η Δέσποινα Παπαδοπούλου και με την Εθνική Βουλγαρίας η Αντζελίνα Αντζέλοβα.
Στις προπονήσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες και οι Βασιλική Δημητριάδη, Σοφία Πελεκούδα και Λίλα Ντάφου. Την ομάδα θα ενισχύσουν επίσης οι Αναγνωστοπούλου και Ματατζή, με την πρώτη να είναι 17 ετών και να αγωνίζεται στην άμυνα και τη δεύτερη 21 και να αγωνίζεται στην επίθεση. Οι εν λόγω παίκτριες αγωνίζονταν στον Οδυσσέα Γλυφάδας και στη Ραιδεστό αντίστοιχα. Μέλημα της διοίκησης πλέον είναι η απόκτηση μιας ακόμη παίκτριας, η οποία θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Στόχος των ερυθρόλευκων ήταν μια Γερμανίδα παίκτρια, αλλά η περίπτωσή της φαίνεται να ναυαγεί, μιας και το κόστος της μεταγραφής της είναι μεγάλο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στο Βόλο και η αμυντικός Αγγελική Τσιώνη, η οποία και θα δοκιμαστεί για δύο εβδομάδες.
Το παρών στη χθεσινή πρώτη έδωσε και ο πρώην προπονητής του συλλόγου Θωμάς Μακρής, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα στις πρώην παίκτριές του για τη συνέχεια.
Από την μεριά του ο κ. Καλόγηρος τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Κάθε αρχή μπορεί να είναι και δύσκολη, ωστόσο για εμάς το ποδόσφαιρο αποτελεί χαρά. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας έχοντας κάποιες απουσίες, αλλά πιστεύω πως οι παίκτριες που θα μας ενισχύσουν στη συνέχεια θα είναι έτοιμες, αφού προπονούνται ήδη με τις εθνικές ομάδες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια τού Βόλος 2004 και πιστεύω να έχουμε μία καλή χρονιά και σε συνεργασία με τις παίκτριες και τη διοίκηση θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο».
Στις 27 Αυγούστου οι εκλογές
Για τις 27 Αυγούστου μετατέθηκαν οι εκλογές στην ομάδα του Βόλος 2004, μιας και στη χθεσινή προγραμματισμένη συνάντηση δεν υπήρχε ενδιαφέρον από οποιαδήποτε πλευρά να αναμιχθεί στα κοινά της ομάδας.
Συνάντηση στις 30 Αυγούστου
Μπορεί η έναρξη των γυναικείων πρωταθλημάτων να έχει ανακοινωθεί πως θα ξεκινήσουν στις 3 Οκτωβρίου, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σχετικά με τη δομή τους. Η ΕΠΟ κάλεσε στις 30 Αυγούστου τους προέδρους και τους εκπροσώπους των ομάδων και των τριών κατηγοριών, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου