ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλύψεις Αγγελόπουλων για ΟΣΦΠ, Κόκκαλη και Γιαννακόπουλο

αποκαλύψεις-αγγελόπουλων-για-οσφπ-κό-510357

Μια αποκαλυπτική και γεμάτη ατάκες συνέντευξη παραχώρησαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΟΤΕ Sport «Pick n’ Roll» και τον Βασίλη Σκουντή, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκαν σε όλους και σε όλα.

Από το πώς ανέλαβαν την ομάδα και τα χρήματα που έχουν δαπανήσει, τον «μάγκικο και πειραιώτικο» τρόπο που τους αρέσει να νικούν, μέχρι την άποψή τους για τον Βασιλακόπουλο και την κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, μίλησαν στον OteTV και στην εκπομπή «Pick n’ Roll» για:

-την πρώτη φορά που μιλούν σε τηλεοπτικό στούντιο:

«Αντιδημοσιογραφικοί δεν ξέρω αν είμαστε, απλά αποφεύγουμε τις συνεντεύξεις. Δεν μιλάμε πολύ και είναι αλήθεια. Τη πρώτη διετία 2004-2006 παρακαλούσαμε να μη μας βγάζουν καν φωτογραφίες. Αν είχαμε κατακτήσει το τρόπαιο ίσως να μην ήμασταν εδώ, γιατί δεν θα είχαμε… κοιμηθεί».

-τον αλληλοσεβασμό που υπάρχει μεταξύ τους:

Γ.Α. «Αυτό είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας μας. Αν δεν υπήρχε αυτό το στατιστικό, δεν θα είχαμε πετύχει».

Π.Α. «Είναι η δύναμή μας. Δεν είναι εύκολο γιατί είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν ξέρω αν υπάρχει επιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα σε αδέρφια στο Παγκόσμιο μπάσκετ, εκτός από τους αδελφούς Γιαννακόπουλους. Με τη διαφορά του ότι εμείς αναλάβαμε σε πολύ μικρή ηλικία μαζί με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Εγώ ήμουν μόλις 31 ετών, κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει νομίζω».

-το αν στη αρχή ήταν όνειρό τους να πάει η ομάδα σε Final Four:

Γ.Α. «Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να αναλάβουμε μόνοι μας, ήταν μαζί μας και ο Σωκράτης Κόκκαλης. Όταν μπήκαμε στην ομάδα, ήμασταν όγδοοι. Τώρα αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός είναι ανεπανάληπτο. Έχει πάει σε πέντε Final Four σε επτά χρόνια, έχοντας πάρει μόλις ένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τους τρόπους που έχουμε αναλύσει. Πολλοί τίτλοι χάθηκαν λόγω της διαιτησίας. Πώς να πάρεις ευρωπαϊκό στο Παρίσι, όταν στους τελικούς είσαι συνέχεια χαμένος. Χωρίς νοοτροπία νικητή. Η Κωνσταντινούπολη ήταν μία υπέρβαση που δεν έχει ξαναγίνει».

Π.Α. «Το 2004 μας κάλεσε ο Παναγιώτης Φασούλας ως δήμαρχος Πειραιά και μεσολάβησε. Ο πατέρας μας ήταν θετικός να βοηθήσουμε την ομάδα. Αργότερα, ήταν αποτρεπτικός με την ενασχόλησή μας. Μέχρι και να φύγουμε, διότι εκείνος είχε καταλάβει νωρίτερα κάποια πράγματα που γίνονται στο μπάσκετ πριν από εμάς. Η πορεία όμως και ιδιαίτερα το 2012 άλλαξε την απόφασή. Στην αρχή και μέχρι να πάρουμε το 2009 τις μετοχές, η ενασχόλησή μας ήταν αποκλειστικά στο να χρηματοδοτούμε με εκατομμύρια ευρώ, ως σχέση εμπιστοσύνης με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Δεν υπήρχε καν συμφωνητικό, αλλά σχέση εμπιστοσύνης».

-τα χρήματα που έχουν δαπανήσει και αν είχαν ένσταση από την οικογένειά τους:

Γ.Α. «Πενήντα εκατομμύρια ευρώ έχουμε δώσει μόνο στο ελληνικό δημόσιο μόνο για συμβόλαια παικτών. Όταν αποφασίσαμε να φύγουμε τον Ιούνιο του 2011, συζητούσαμε για την ανακοίνωση περίπου δύο εβδομάδες για να αποτυπώσουμε την πραγματικότητα. Η απόφαση ήταν ειλλημένη και ήταν σύμφωνος και ο πατέρας μας. Το ήξερε και η σύζυγός μου. Όταν βγήκε δημοσίως την πήρα τηλέφωνο για να την δει. Μου είπε “κρίμα, δεν το αξίζετε αυτό”. Η κόρη μου ήταν τότε ενάμιση έτους και δεν καταλάβαινε. Όταν το σκέφτηκα ξανά, είπα “δεν το αξίζουμε να φύγουμε έτσι, τι εικόνα θα έχει για εμάς”».

Π.Α. «Η δική μου σύζυγος ήταν θετική με την ενασχόλησή μου γιατί ξέρει και βλέπει πως το μπάσκετ είναι η ζωή μου. Μαζί με τον αδελφό μου και τον αντιπρόεδρο τον κ. Σκηνδήλια που είναι και αυτός κομμάτι της επιτυχίας, συζητάμε για τα πάντα. Για παίκτες, για διαπραγματεύσεις με μάνατζερ. Συμφωνούμε, διαφωνούμε. Αυτό είναι πολύ όμορφο».

-το πώς άλλαξε η απόφασή τους και παρέμειναν:

Γ.Α. «Ο κύριος λόγος που βγήκε αυτή η ανακοίνωση ήταν οι πληροφορίες που είχε ο πατέρας μας αλλά και εμείς πως κάποια πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ δεν πρόκειται να αλλάξουν. Είτε πάρουμε καλούς παίκτες, είτε όχι. Μάλλον είχε δίκιο. Η απόφαση άλλαξε γιατί δεν βρέθηκε κανείς να αναλάβει την ομάδα, παρόλο που ήταν “πεντακάθαρη”. Είχε φτάσει τελικό Ευρωλίγκας, είχε αποδοχή, αλλά κανείς δε βρέθηκε. Είπαμε λοιπόν να γίνει μία μεταβατική σεζόν, με μικρότερο μπάτζετ, μέχρι να βρεθεί ο επόμενος. Μέχρι τον Νοέμβριο δεν είχε βρεθεί κανείς και το συζητήσαμε ξανά. Η χρονιά είχε αρχίσει με ξένους τους Λούκας και Χάουαρντ. Υπήρχε… απαξίωση και είπαμε πως δεν το αξίζουμε αυτό. Αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές με στόχο να φτάσουμε στη κορυφή της Ευρώπης αλλά όχι άμεσα. Δεν το περιμέναμε αμέσως. Έγιναν όμως καθοριστικές αλλαγές με τους Λο και Ντόρσεϊ και τα καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός δεν άξιζε αυτό το τέλος».

-το αν έχει αλλάξει κάτι στο ελληνικό μπάσκετ:

Π.Α. «Το τελευταίο διάστημα, βλέπουμε αποφάσεις που έχουν βγει σωστές αλλά δεν εφαρμόζονται. Υπάρχουν άνθρωποι που σε λίγο καιρό δεν θα έχουν… μαλλιά, αλλά ο Βασιλακόπουλος θα παραμένει εκεί. Λέω την αλήθεια».

-τις ανατροπές που έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

Γ.Α. «Είναι μήνυμα ζωής αυτό, ότι δεν τα παρατάμε ποτέ. Ο,τι και να γίνει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο τέλος συνήθως κερδίζουμε. Είναι ο τρόπος που νικάμε και τα πετύχαμε. Μάγκικα, πειραιώτικα, κρυστάλλινα. Με σεβασμό για όλους, προσγειωμένοι, σεμνοί και πεντακάθαρα. Γι’ αυτό και πανηγυρίζουμε έτσι, γι’ αυτό πανηγυρίζει έτσι και ο κόσμος. Μας δίνουν συγχαρητήρια ακόμα και φίλαθλοι άλλων ομάδων. Στην Μαδρίτη μας ζήτησε ένας φίλος του Παναθηναϊκού να βγάλουμε φωτογραφία και μας είπε ότι… έκλαψε. Υπάρχουν και υγιείς άνθρωποι».

Π.Α.: «Οι ανατροπές δεν γίνονται μόνο σε Final Four αλλά και σε απλά ματς. Είναι στο DNA της ομάδας πλέον. Οι Έλληνες που παίζουν μεταλαμπαδεύουν στους ξένους αυτό το στοιχείο. Σίγουρα παίζει ρόλο και στον αντίπαλο που ξέρει ότι του …΄ρχεται. Όταν είπα για την ΤΣΣΚΑ ότι… έτρεμαν τα χεράκια τους δεν το είπα υποτιμητικά. Το ένιωθα στο γήπεδο και από τους οπαδούς και των άλλων ομάδων που την έβλεπαν να μη μπορεί να βάλει καλάθι. Προς τιμήν του και ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ μας έδωσε συγχαρητήρια. Είναι κύριος».

-τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης:

Π.Α. : «Φέτος η Ρεάλ ήταν πιο σκληρή. Το πήρε μέσα στην έδρα της. Είχαμε κάνει κάποιες δηλώσεις πέρυσι που ειπώθηκε πως ήταν υποτιμητικές, αλλά απλά αναφερόμασταν στο floping των παικτών της.

-την παρουσία του κόσμου σε αεροδρόμιο και ΣΕΦ, αλλά και γενικότερα στη σεζόν:

Π.Α. «Είναι μία αναγνώριση και τόνωση ψυχολογίας ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος. Μας αναγνώρισαν και φίλαθλοι από άλλες ομάδες και αυτό είναι σημαντικό. Πριν τους τελικούς του 2009 του 2010 και του 2011 είχαμε οκτώ χιλιάδες διαρκείας. Άρα τον επηρέασαν τα αποτελέσματα που όπως προαναφέραμε ήρθαν για τους γνωστούς κατά τη γνώμη μας λόγους. Έχουμε ένα μπασκετικό κοινό 7000 ανθρώπων και καταλαβαίνουμε πως αν και θα θέλαμε να είναι μεγαλύτερο, δεν είναι εύκολο για τον κόσμο την προηγούμενη μέρα να έχει πληρώσει για εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Καραϊσκάκη» και αν έρθει και στο ΣΕΦ, ενώ έχει και το πόλο το βόλεϊ κλπ.».

Γ.Α. «Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Ο κόσμος έχει τα πάνω και τα κάτω του. Πριν την Κωνσταντινούπολη έβλεπαν οι περισσότεροι το αποτέλεσμα και όχι την προσπάθεια. Η αγάπη που νιώσαμε και στο συλλαλητήριο που έγινε το 2011 και γενικότερα έπαιξε σημαντικό ρόλο. Όπως και η στήριξή τους είναι σημαντική. Οι επιτυχίες φέρνουν και περισσότερο κόσμο που είναι η δύναμη μας. Στην υποδοχή στο Λονδίνο που ήταν 7000 κόσμος και φώναζε “έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό” ήταν απίστευτο και δεν το ξεχνάμε».

-το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στην ΠΑΕ πριν τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

Π.Α. «Είχε γίνει μία προσέγγιση από τον Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά δεν προχώρησε. Ήδη είχαμε νιώσει την αδικία μέχρι το 2009 από το μπάσκετ, αλλά μείναμε στο μπάσκετ που είναι η μεγάλη μας αγάπη. Από το 2006 που χάσαμε για ένα σουτ του Παπαμακάριου στο Τελ Αβίβ την πρόκριση στο Final Four, είχε φανεί πως μπορούμε να φτάσουμε στη κορυφή της Ευρώπης, άρα μέτρησε και η μεγάλη μας αγάπη για το άθλημα».

-το αν ο Σπανούλης άλλαξε την ιστορία της ομάδας:

Γ.Α. «Σίγουρα ήταν καθοριστική για να αλλάξουμε την ιστορία. Παίκτης παγκοσμίου εμβέλειας και αξίας. Αλλά χωρίς και τους συμπαίκτες του δεν θα είχε γίνει τίποτα. Το λέει και ο ίδιος άλλωστε και το πιστεύει. Δεν το λέει για να το λέει. Του είχαμε κάνει πολύ καλή πρόταση όταν ήταν στο Μαρούσι και ήταν πολύ κοντά στο να έρθει. Επέλεξε τον Παναθηναϊκό. Στο μέλλον άλλαξε, το ήθελε πολύ και βλέπετε που έχει φτάσει. Το 2013 όταν ανανεώσαμε, έγινε η πιο ουσιαστική και εκτενής συζήτηση που είχαμε. Έφυγε υπερβολικά ικανοποιημένος από τη συζήτηση που αφορούσε όλα τα θέματα. Αν είχε πάει στη Μπαρτσελόνα δεν θα είχε αυτή τη πορεία και δεν θα ήταν αυτός που βλέπαμε. Πρέπει όλο το μοντέλο μίας ομάδας να σε στηρίζει και να δουλεύει για σένα. Εκεί υπάρχει ο Ναβάρο, οπότε ίσως να μην ήταν όπως εδώ που τον έχουν εμπιστευτεί όλοι και τον στηρίζουν-τον έχουν αποδεχθεί οι συμπαίκτες του. Πάντως παίκτης σαν τον Σπανούλη στην Ευρώπη δεν υπάρχει. Αυτά που κάνει είναι απίστευτα».

Π.Α. «Το σημαντικότερο ήταν η θέλησή του να έρθει σε εμάς. Κατάλαβε πως εμείς θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα γύρω από αυτόν να γίνει ηγέτης μας. Την πρώτη χρονιά δεν ήταν 100% καλά μέχρι το τέλος της σεζόν. Πήγε το καλοκαίρι στην Εθνική και έκανε εγχείρηση στους κοιλιακούς».

-τις πολλές χαμένες βολές φέτος:

Γ.Α. «Οι βολές μπαίνουν και βγαίνουν. Αν τις είχε βάλει ο Σισκάουσκας, δεν θα το είχαμε πάρει εμείς. Αν την είχε βάλει ο Ναβάρο μπορεί να μην πηγαίναμε στο Final Four. Στον ημιτελικό είχαμε 83% στον ημιτελικό και στον τελικό 46. Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν μεγάλες, παρά μόνο στα σουτ. Οι περιφερειακοί είχαν 0/10. Στο 36ο λεπτό η διαφορά ήταν στους επτά και αν έβαζαν ένα από τα τρία οι Πρίντεζης, Σπανούλης και Λοτζέσκι θα είχε πάει στους τέσσερις. Εσείς τι πιστεύετε πως θα γινόταν μετά; Παρόλο που δεν είχαμε δυνάμεις, δεν παίζαμε καλά, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Μέσα στη Μαδρίτη με τόσο κόσμο και με τη Ρεάλ που πήρε μόλις δύο ευρωπαϊκά μέσα στην Ισπανία. Το τρίτο πιο πρόσφατό της ήταν όταν εγώ πήγαινα… νηπιαγωγείο»

Π.Α. «Και εγώ στις βολές έχων 50 με 60% δεν είναι το καλύτερό μου… Οι παίκτες προπονούνται στις βολές δεν είναι εκεί το θέμα. Απλά τις έχασαν στον τελικό. Για παράδειγμα ο Λαφαγέτ είχε 1/4».

-το συναίσθημα που επικρατεί στην ομάδα μετά τον τελικό:

Γ.Α.: «Υπάρχει υπερηφάνεια για την ομάδα και όλα αυτά που κάναμε. Η πορεία μας είναι υπέρβαση, άθλος, τηρουμένων των αναλογιών. Για πρώτη φορά προπονητής που αναλαμβάνει αρχές Νοεμβρίου, πάει τελικό χωρίς να έχει επιλέξει έναν παίκτη ο ίδιος και χωρίς να έχει αναλάβει ξανά πρώτος προπονητής στο υψηλό επίπεδο».

-την φωτογραφία της ομάδας μετά την απονομή:

Γ.Α: «Ο τρόπος που χαρακτηρίζει την φωτογραφία κατά την διάρκεια της απονομής της Ρεάλ, όπως τους είδα και μιλώντας μετά μαζί τους, μπορεί να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για να πάμε στο Βερολίνο».

-τους προπονητές που πέρασαν στο παρελθόν και τον Μπαρτζώκα:

Γ.Α. «Η πιο δύσκολη απόφαση είναι να διαλέξεις προπονητή. Οι σχέσεις που είχαμε με τον Μπαρτζώκα, ήτα θερμές και ουσιαστικές, επέλεξε να κάνει αυτό που ήθελε το σεβαστήκαμε και συνεχίσαμε. Ακούστηκαν πολλά αλλά εμείς κάναμε την δουλειά μας».

Π.Α.: «Ο Γιαννάκης είχε κι επιλογές εκατομμυρίων. Για να λέμε την αλήθεια παραλίγο να μην περάσουμε στο F4 στο Παρίσι».

-το ενδεχόμενο να αναλάμβανε ο Μίλαν Τόμιτς:

«Τον πιστεύουμε, αλλά ήταν νωρίς να σταθεί μόνος του. Καλύτερα ως βοηθός δίπλα σε κάποιον προπονητή. Το συζητήσαμε και είχαμε απόλυτη συμφωνία. Διερευνητικές επαφές είχαν γίνει πριν συνεργαστούμε με κάθε προπονητή. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για παράδειγμα ήρθε τονίζοντας πως είναι απόλυτα έτοιμος να δουλέψει με αυτούς τους παίκτες και αυτό το επιτελείο και ήταν προς τιμήν του αυτό».

-τη περίπτωση να δοθεί έξτρα μπάτζετ:

«Όχι δεν σκεφτήκαμε για φέτος κάτι τέτοιο. Και τις τρεις χρονιές ο μέσος όρος ήταν κάτω των 7 εκατομμυρίων, την ώρα που των άλλων ομάδων ήταν διπλάσιος, τριπλάσιος και τετραπλάσιος. Για αυτό είναι άθλος και κάτι το ανεπανάληπτο αυτό που έκαναν τα παιδιά κόντρα σε ομάδες των 25 ή 35 εκατομμυρίων ευρώ. Και δε δίνουμε καμία υπόσχεση πως μπορούμε να πάμε στο Βερολίνο του χρόνου. Μπορεί να μην πάμε ποτέ ξανά σε Final Four. Μπορεί να πάμε σε άλλα πέντε. Κανείς δε ξέρει».

-την παραμονή του Κώστα Σλούκα:

Π.Α.: «Έχει… ανατραφεί μέσα στον Ολυμπιακό και θέλουμε να μείνει. Εμείς τον προτείναμε τότε στον προπονητή όπως και τον Μάντζαρη. Πιστεύουμε πως θα μείνει».

Γ.Α. «Θέλουμε να μείνει και πιστεύουμε ότι θα μείνει. Προέχει όμως το πρωτάθλημα».

-τον Κάιλ Χάινς:

Γ.Α. «Ο Κάιλ έκανε λάθος που έφυγε. Ήρθε στον Ολυμπιακό για 200.000 και έφυγε για το εξαπλάσιο ποσό. Ο Ολυμπιακός ανεβάζει την αξία, αλλά δεν πληρώνει υπεραξία».

Π.Α. «Η διαφορά της υπέρογκης πρότασης που του κάναμε εμείς ήταν 150 χιλιάδες τον πρώτο χρόνο μικρότερη από της ΤΣΣΚΑ. Από back to back winner έγινε back to back looser. Τον συμπαθούμε ήταν κομβικός για όσα κάναμε, αλλά πήρε μία λάθος απόφαση. Με δύο καταξιωμένους προπονητές, δεν είχε ρόλο. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού τού ταίριαζε».

-το ΝΒΑ:

Π.Α: «Εγώ είμαι Σικάγο Μπουλς, αλλά έχω παρακολουθήσει και πολλούς αγώνες των Σέλτικς. Μάλιστα είχαμε κάνει και πρόταση στον Κέβιν Γκαρνέτ κατά τη διάρκεια του Λοκ άουτ, κάτι που δεν έχει ειπωθεί ξανά».

-τους προπονητές και τους προπονητές που αποχώρησαν:

Π.Α.: «Νιώσαμε στενοχώρια για όλους τους προπονητές που έφυγαν, γιατί άξιζαν να πάρουν τίτλους. Και για τον Γκέρσον και για τον Γιαννάκη που ήταν στον τελικό της ντροπής το 2010 στο ΟΑΚΑ όπου γύρισε το ματς από 16 πόντους. Με όλους υπάρχει σεβασμός και μιλάμε ακόμα».

Γ.Α.: «Υπάρχουν και παίκτες που αδικήθηκαν και δε πήραν τίτλο ενώ ήταν μεγάλοι παίκτες όπως ο Τεόντοσιτς. Ο Μίλος είχε αποφασίσει να φύγει πριν φύγουμε εμείς. Υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του και έφερε λεφτά στην ομάδα. Και ο Κλέιζα ήταν στην καλύτερη πεντάδα και ο Τσίλντρες στην δεύτερη. Ο Μπουρούσης ο Παπαλουκάς. Όλα αυτά τα παιδιά, έπρεπε να στεφθούν πρωταθλητές. Κάποιοι τους κατηγορούσαν πως ήταν βεντέτες. Στον αθλητισμό οι βεντέτες δεν αξίζουν να πάρουν τίτλους; Δεν είναι τόσο απλό αυτό που λένε πως έφυγαν οι βεντέτες και γίναμε ομάδα».

-τον Γιάννη Μπουρούση και την προσέγγισή που τους έκανε στη Μαδρίτη:

Γ.Α. «Έχει πει πολλά πράγματα για εμάς. Ακόμα και αν το είπε σε μία ιδιωτική συζήτησε θα μπορούσε να μας έλεγε συγγνώμη και όχι αν κάποιος θίχτηκε. Δίνει αρκετές συνεντεύξεις που αναφέρεται σε εμάς και λέει πολλά. Όπως και για τον Ίβκοβιτς που τον τιμώρησε για το καλό της ομάδας. Έτσι έκρινε και εμείς οφείλαμε να σεβαστούμε την απόφαση του προπονητή. Εμείς τον πιστεύαμε τον Γιάννη από τη πρώτη μέρα που ήρθε και δεν του κρατάμε κακία».

Π.Α.: «Έδειξε καλές προθέσεις στην Μαδρίτη, αλλά γενικότερα δεν της έχει ολοκληρώσει γιατί δεν έχει ζητήσει συγγνώμη. Του εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί περιμένει και δεύτερο παιδί. Να είναι καλά».

-τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

Γ.Α. «Όταν ήρθε στο ΣΕΦ, είπα στον Παναγιώτη πως παρόλα όσα έχει πει και τις επιθέσεις που μας είχε κάνει μέσω της εφημερίδας, πάμε να τον χαιρετήσουμε. Ήταν και ένα καλό μήνυμα προς τον κόσμο. Κατεβήκαμε λοιπόν και ο ίδιος τα… έχασε από την κίνησή μας. Δεν το περίμενε. Μας ευχαρίστησε μάλιστα…»

Π.Α.: «Τελειώνει το παιχνίδι, κερδίζει καθαρά ο Ολυμπιακός και πάει στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους λέει πως είναι εφευρέτης της αλητείας. Το επόμενο πρωί με πήρε τηλέφωνο, νηφάλιος ακουγόταν, με ευχαρίστησε για την φιλοξενία και μου υποσχέθηκε πως θα ανταποδώσει. Αυτή, ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαμε. Τι έγινε από εκεί και πέρα δε ξέρω. Με τον κόσμο του Παναθηναϊκού με το μεγαλύτερο μέρος του δεν έχω κανένα πρόβλημα και το έχω δηλώσει. Δε ξέρω βέβαια γιατί η ερώτηση γίνεται για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Μάνος Παπαδόπουλος που είναι ο πρώτος πρόεδρος-παγκίτης… Και να πω και κάτι άλλο, εμείς το σύνθημα με τον Βασιλακόπουλο το κόψαμε και δεν λέγεται στις κερκίδες. Είδατε πως αντέδρασε βέβαια… Το βλέπουν όλοι».

Γ.Α. «Έχουμε τον δικό μας τρόπο να λειτουργούμε, ο κ. Γιαννακόπουλος κάνει αυτά που κάνει. Δεν υπάρχει καμία κόντρα σε επίπεδο οικογενειών. Πιστεύουμε πως κάποια στιγμή θα επικρατήσει το δίκαιο. Όταν πηγαίνουμε στο ΟΑΚΑ και στη φυσούνα μας χτυπούν και μας βρίζουν, δε γίνεται να μη μιλήσουμε και να μην καταγγείλουμε. Βλέπουμε και τις καταγγελίες της Ευρωλίγκας και το κ. Μπερτομέου επί του θέματος. Είναι πλέον ευρωπαϊκό το πρόβλημα και όχι ελληνικό».

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου