ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ανάγκη για ριζική κάθαρση»

ανάγκη-για-ριζική-κάθαρση-508893

Τονίζει με δήλωση του ο Αχιλλέας Μπέος για το «βαριά άρρωστο ποδόσφαιρο», ζητώντας εξήγηση για διαφορετικότητα αποφάσεων

Με αφορμή την αθώωση της Βέροιας από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε προσωπική του δήλωση – ανακοίνωση, ζητώντας να εξηγηθεί γιατί υπήρξε διαφορετική απόφαση σε σχέση με αυτή πριν τέσσερα χρόνια που καταδίκασε τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά, η δήλωση του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου: «Χαιρετίζω την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης που κρίνοντας την υπόθεση της ΠΑΕ Βέροιας και των παραγόντων της, που κατηγορούνται για στημένο αγώνα, τους απήλλαξε λόγω αμφιβολιών, αν και ήδη ο Ανακριτής έχει λάβει περιοριστικά μέτρα εναντίον τους, με βάση ένορκες καταθέσεις ποδοσφαιριστών και προπονητών!

Ωστόσο έχουν υποχρέωση να εξηγήσουν σε όλους τους Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα στους πολίτες του Βόλου για το τι μεσολάβησε και για μια αντίστοιχη υπόθεση, το 2011 επεβλήθησαν από τα ίδια όργανα, τις ίδιες επιτροπές, εξοντωτικές ποινές στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο, χωρίς κανένα στοιχείο, ούτε καν επαρκείς ενδείξεις για πιθανή τέλεση του αδικήματος.

Η μεροληπτική αυτή μεταχείριση που προκύπτει, πια, από αδιάψευστα στοιχεία δείχνει και το μέγεθος της διαφθοράς και της σαπίλας που επικρατεί στο χώρο και καθιστά αδήριτη ανάγκη την άμεση και ριζική κάθαρση, με την απομάκρυνση των «εργαλείων» αυτών του συστήματος. Κάθε μέρα που περνά και όλοι αυτοί παραμένουν ανέγγιχτοι στις θέσεις τους είναι ακόμη ένα βαρύ πλήγμα στο βαριά άρρωστο ελληνικό ποδόσφαιρο και επιταχύνει τη σήψη και την τραγική του κατάληξη. Δυστυχώς…

Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι η δική μου περίπτωση, από τις πιο ατυχείς στιγμές στην ιστορία της ελληνικής Δικαιοσύνης, να είναι η τελευταία και να κριθώ από άξιους, αδέκαστους και έντιμους δικαστές, που θα συντελέσουν ώστε να αποδειχτεί η αθωότητά μου και τα όσα σε βάρος μου διαπράχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου