ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης για Μαυρογιάννη, προς Αιγάλεω ο Παπούλιας

αρης-για-μαυρογιάννη-προς-αιγάλεω-ο-πα-484055

Οπως ήταν αναμενόμενο δύο νεαροί καλαθοσφαιριστές που ανέδειξε η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου και έφτασαν να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο και να στελεχώσουν και την ανδρική ομάδα του συλλόγου, θα αποτελέσουν τις επόμενες ημέρες επίσημα παρελθόν από την κυανόλευκη ομάδα.

Ο Γιώργος Μαυρογιάννης, ο διεθνής με την εθνική Εφήβων πλέι μέηκερ και ο Παναγιώτης Παπούλιας που φόρεσε την φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τους Παίδες, πέρασαν βάσει της βαθμολογίας τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις σε Σχολές της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά αντίστοιχα και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους…

Για το Γιώργο Μαυρογιάννη, που πέρασε στην Γυμναστική Ακαδημία, ήρθε μάλιστα πρόταση στα γραφεία της Ερασιτεχνικής από τον Αρη Θεσσαλονίκης. Οι κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους το νεαρό καλαθοσφαιριστή, αλλά προς το παρόν δεν τα έχουν βρει οι δυο σύλλογοι, καθώς η πρόταση ήταν χαμηλή. Η Νίκη πάντως είναι διατεθειμένη να μη σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του αθλητή και περιμένει στο ακουστικό της και για άλλες προσφορές, αφού ενδιαφέρον φαίνεται πώς υπάρχει και από τον Ηρακλή.

Από κει και πέρα πιο εύκολα είναι τα πράγματα για τον Παναγιώτη Παπούλια. Ο Παπούλιας πέρασε στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΤΕΙ του Πειραιά και έχει σχεδόν αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο νεαρός δέχτηκε προτάσεις από Νήαρ Ηστ, Πέραμα και Αιγάλεω, και φαίνεται πως καταλήγει στο τελευταίο. Ετσι φαίνεται πως μένουν τα τυπικά για να συμφωνήσει και να ενισχύσει το Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Για άσσο…

Το ήξεραν λίγο πολύ οι άνθρωποι της Νίκης ότι οι δυο νεαροί καλαθοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από το ρόστερ και τώρα που επισημοποιήθηκε πλέον το γεγονός, βγήκαν στο «κυνήγι» για παίκτη που θα καλύψει την θέση του άσσου. Η ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη υστερεί προς το παρόν στον πλέι μέηκερ και η δυνατότητα που έχει δώσει η Ελληνική Ομοσπονδία για μια μεταγραφή μέχρι και μια ημέρα πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος, λύνει τα χέρια των ανθρώπων της ομάδας που αναζητούν έναν καλαθοσφαιριστή με εμπειρία που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στους πρωταγωνιστικούς στόχους που θέτει για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Ονόματα και υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι δεν έχουν διαρρεύσει προς το παρόν.

Καλό το πρόγραμμα

Με ικανοποίηση δέχτηκαν την κλήρωση του πρωταθλήματος του 1ου Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ οι κυανόλευκοι. Το τοπικό ντέρμπι με τη Μεταμόρφωση στην πρεμιέρα δεν τους πτόησε, αφού άπαντες πιστεύουν ότι αν η ομάδα ξεκινήσει με ένα διπλό, θα είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία της και για να ζεσταθεί ο κόσμος ώστε να στηρίξει την προσπάθεια. Στη Νίκη πιστεύουν ότι είναι στο χέρι τους να ξεκινήσουν με τον ιδανικότερο τρόπο της σεζόν και να μπουν δυνατά στο νέο πρωτάθλημα. Εν τω μεταξύ η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαφειρούδη για τρίτη εβδομάδα χωρίς προβλήματα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα πρώτα φιλικά.

Τέλος, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην τιμή των 40,00 ευρώ που καλύπτουν όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις των Ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου