ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε καλό δρόμο ο Βόλος 2004

σε-καλό-δρόμο-ο-βόλος-2004-486243

Στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας της μπαίνει από αύριο η ομάδα του Βόλος 2004, η οποία προετοιμάζεται για την έναρξη του πανελληνίου γυναικείου πρωταθλήματος στις 3 Οκτωβρίου. Οι προπονήσεις για τις παίκτριες του Μίλτου Καλόγηρου είναι καθημερινές και το κλίμα εξαιρετικό.
Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται ακόμη πιο δυνατό και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως πλέον οι ομάδες δεν θα χωρίζονται σε δύο ομίλους και τα παιχνίδια θα είναι περισσότερα. Για το λόγο αυτό η ομάδα του Βόλος 2004, που τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι τερμάτισε στη 2η θέση, έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις της και αύριο θα μπει στην τέταρτη εβδομάδα προπονήσεών της.
Από την πλευρά του ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας των ερυθρόλευκων μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αναφέροντας: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία των προπονήσεων αυτές τις πρώτες τρεις εβδομάδες που βρίσκομαι στην ομάδα. Οι παίκτριες δείχνουν μεγάλη διάθεση και πάθος για δουλειά και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί παρά να με ευχαριστεί. Οι προπονήσεις μπορεί να είναι καθημερινές και δυνατές αυτό όμως δεν εμποδίζει κανέναν και καμία να δουλεύει ακόμη περισσότερο την επόμενη ημέρα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί από ότι τα τελευταία χρόνια στο φετινό πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους όσους υπηρετούμε το σύλλογο». Στις προπονήσεις της ομάδας έχουν προστεθεί τις τελευταίες ημέρες και οι διεθνείς παίκτριες της ομάδας, Αντζελίνα Αντζέλοβα, Ντανιέλα Τραΐκοβιτς
και Ταμάρα Γιοβάνοβιτς κάτι που διευκολύνει το τεχνικό επιτελείο στο έργο του, μιας και πολλά στηρίζονται σε αυτές για την νέα χρονιά.
Χθες οι ερυθρόλευκες έδωσαν αγώνα φιλικού χαρακτήρα με την ομάδα του Ανθιμου Γαζή με την εξεύρεση αντιπάλου νέου αντιπάλου όμως να είναι κάτι αρκετά δύσκολο. Το τριήμερο 17-18-19 Σεπτεμβρίου οι Βολιώτισσες θα βρεθούν σε τουρνουά ποδοσφαίρου στην Σόφια της Βουλγαρίας μετά από πρόσκληση που δέχθηκαν από την τοπική Ολύμπια. Φιλικό τουρνουά ίσως να διεξαχθεί και το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο Βόλο δίχως όμως να έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν τίποτα. Πλέον για την περαιτέρω ενίσχυση του συλλόγου αναμένεται η απόκτηση μιας επιθετικού η οποία θα μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια η οποία να πληροί τα κριτήρια της διοίκησης και του προπονητή. Στις 15 Σεπτεμβρίου αναμένεται στο Βόλο και μία παίκτρια από τον Πύργο προκειμένου να δοκιμασθεί αλλά περισσότερα στοιχεία της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Τέλος στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων συμμετέχουν οι Σοφία Πελεκούδα, Νικολέτα Κανιάκα και Αναστασία Ζήγρα με τις προπονήσεις να έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή και να διεξάγονται στο δημοτικό γήπεδο Χολαργού. Μάλιστα σήμερα θα δοθεί και φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ατρόμητου η οποία θα αγωνίζεται φέτος στην πρώτη κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου