ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτες συγκεντρώσεις αύριο στη Νίκη σε βόλεϊ, στίβο και ακαδημίες του μπάσκετ

πρώτες-συγκεντρώσεις-αύριο-στη-νίκη-σ-485426

Οι πρώτες συγκεντρώσεις και το νέο ξεκίνημα γίνεται αύριο στη Νίκη στα τμήματα βόλεϊ, στίβου και στις ακαδημίες του μπάσκετ. Αύριο και ώρα 7:00 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης Βόλου στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

Καλούνται όλοι οι μικροί καλαθοσφαιριστές που ενεργοποιούνταν την περσινή χρονιά στις ακαδημίες του συλλόγου, καθώς και όσα παιδιά γεννημένα από το 1996 και μετά θέλουν να ασχοληθούν και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, να βρίσκονται τη συγκεκριμένη ώρα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στα τέσσερα κλειστά γυμναστήρια (1ου, 2ου, 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας και κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο) με τεράστια ευελιξία στα ωράρια και τις ημέρες προπονήσεων λόγω του ότι είναι σημείο των καιρών η μεγάλη επιβάρυνση των μαθητών-αθλητών με φροντιστήρια κ.τ.λ., πράγμα που αντιλαμβάνεται και κατανοεί απόλυτα η διοίκηση του συλλόγου.

Επίσης, η συνδρομή λόγω της οικονομικής συγκυρίας θα μειωθεί και θα είναι 20 ευρώ μηνιαίως για κάθε αθλητή και 30 ευρώ για αδέρφια μαθητές-αθλητές (τα δύο άτομα).

Τμήμα Βόλεϊ

Την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς θα πραγματοποιήσουν αύριο στις 6 μ.μ. στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης οι βολεϊμπολίστριες της ομάδας νεανίδων και γυναικών του Συλλόγου. Για το σκοπό αυτό διοίκηση και τεχνική ηγεσία απευθύνουν κάλεσμα στις αθλήτριες: Μαρίνα Κολοβού, Σοφία Μπουμπούκη, Κατερίνα Γιαγκουνίδου, Έλσα Κωστάμη, Φωτεινή Τσαντοπούλου, Ναυσικά Αφέντου, Φαβιόλα Κωστάμη, Πατρίτσια Παππά, Γλυκερία Τριπύλα, Ανθή Παπαδημητρίου, Χαρούλα Τατάκου, Σοφία Λόη, Μαίρη Πολυκανδριώτη, Ελένη Στούκα, Ειρήνη Τσουρέα, Βασιλεία Δόλγυρα, Νικολέτα Φορλίδα, Όλγα Καλατζή, Ιουλία Λώλου, Σεμίνα Γκουγκούδη, Πηνελόπη Ντινοπούλου, Ευαγγελία Μόσχου, Φωτεινή Δημάκου, Βασιλική Καλογήρου, Ελένη Αντωνίου, Αντωνία Μπουσδούκου, Ελένη Λάζου, Ερατώ Ντινοπούλου, Γεωργία Προυσιώτη, Εύη Μαρκά, Χαρούλα Νικοπούλου και Μάγδα Τσιακλάγκανου. Ξεκίνησαν επίσης οι εγγραφές αγοριών και κοριτσιών στις υποδομές βόλεϊ του Συλλόγου. Πληροφορίες δίνονται καθημερινά από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης (Μαιάνδρου 14, τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-60320) καθώς και από την υπεύθυνη προπονήτρια ανάπτυξης κ. Σοφία Μπουμπούκη στο τηλέφωνο 6974669731.

Εγγραφές στο στίβο

Το τμήμα στίβου της Νίκης θα πραγματοποιήσει την πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών του εν όψει της νέας αθλητικής χρονιάς. Καλούνται οι γονείς και τα παιδιά που έχουν εγγραφεί αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο τμήμα, να παραβρεθούν την προσεχή Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 6:00 μ.μ. Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο του συλλόγου 24210 60320 και με τους προπονητές Δήμητρα Αηδονίδου (τηλ. 6972715616) και Παύλο Παρασκευόπουλο (τηλ. 6972817413).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου