ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για Εργοτέλη

στην-τελική-ευθεία-για-εργοτέλη-482006

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Super League. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν και χθες υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη και πλέον στο μυαλό τους έχουν μόνο την κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Σήμερα η συνάντηση της ΠΑΕ με τα Ολυμπιακά Ακίνητα.

Μετά τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς στην Super League μόλις στην πρώτη αγωνιστική του κορυφαίου Ελληνικού Πρωταθλήματος, υπήρχε ο χρόνος για το τεχνικό τιμ προκειμένου να ρίξει τους τόνους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μπορεί η νίκη της πρώτης κι όλας αγωνιστικής να γέμισε με χαρά τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά και προσπάθεια τόσο από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κόσμο που καλείται την Κυριακή να δώσει βροντερό παρών προκειμένου με τη φωνή του να σπρώξει την ομάδα σε μία ακόμη επιτυχία. Η παρουσία του κόσμου είναι επιβεβλημένη, άλλωστε και τη στιγμή που η όρεξη φαίνεται να έχει ανοίξει, τότε θα υπάρχει και συνέχεια. Η παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου στην Νέα Σμύρνη ήταν πραγματικά συγκινητική και στο ματς με την ομάδα της Κρήτης ο κόσμος θα πρέπει να κερδίσει ακόμη ένα στοίχημα. Υπενθυμίζουμε πως αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, η οποία χρειάζεται όσο τίποτα το χειροκρότημα και την υποστήριξη προκειμένου να ανέβει ψυχολογικά. Βέβαια για να υπάρξει αποτέλεσμα πέρα από την στήριξη του κόσμου χρειάζεται και η δουλειά στις προπονήσεις, με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να δηλώνει πως η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη για το ματς της δεύτερης ημέρας της Super League.

 

Συνάντηση με Ολυμπιακά Ακίνητα

Ενα από τα θέματα που απασχόλησαν την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου τελευταία ήταν και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μιας και στην επίσημη φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης τα κομμάτια που ξηλώνονταν από το χλοοτάπητα ήταν πολλά και έκανε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να μην μπορούν να αποδώσουν σύμφωνα με την αξία τους. Σήμερα αναμένεται συνάντηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και του Αχιλλέα Μπέου με τα Ολυμπιακά Ακίνητα με θέμα την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Πανθεσσαλικού. Είναι προφανές πως ένας καλός αγωνιστικός χώρος θα βοηθάει την ομάδα που επιτίθεται ,σε αντίθεση με αυτή που θα αμύνεται και είναι φυσιολογικό το συγκεκριμένο θέμα να απασχολεί τεχνική ηγεσία, διοίκηση, αλλά και ποδοσφαιριστές. Εάν η συμφωνία επιτευχθεί με τα Ολυμπιακά Ακίνητα, τότε οι εργασίες θα ξεκινήσουν λίγο μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μιας και την 5η και 6η αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενηθούν σε Καραϊσκάκη και Περιστέρι, ενώ επιστρέφουν για την 7η αγωνιστική με αντίπαλο τη γειτόνισσα «ΑΕΛ». Εξάλλου αναμένεται ανακοίνωση των ερυθρόλευκων που θα αναφέρει τη σύναψη συμφωνίας με την εταιρία ΟΠΑΠ ΑΕ προκειμένου να διαφημιστεί στη φανέλα της βολιώτικης ομάδας.

Αμφίβολος ο Πλιάγκας

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον Δημήτρη Πλιάγκα να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, αφού είχε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο το οποίο καθιστά τη συμμετοχή του αμφίβολη. Από τη χθεσινή προπόνηση έλειπε και ο Ζόλταν Σέλεζι, ο οποίος και είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ουγγαρίας η οποία χθες αγωνίστηκε κόντρα στη Μολδαβία.

Μπέος για Εργοτέλη

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης έκανε χθες ο Αχιλλέας Μπέος, λέγοντας για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. «Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό που έρχεται με τον Εργοτέλη. Έχει πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ παρά αυτό με τον Εργοτέλη. Έχει έναν προπονητή που είναι ίδιος τα τελευταία χρόνια, διαθέτει έναν βασικό κορμό και θεωρώ ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Ο Εργοτέλης είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, δεμένο σύνολο και θεωρώ έκπληξη την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Προσωπικά, με εξέπληξε η ήττα την Κυριακή γιατί βλέποντας τον Εργοτέλη τα τελευταία χρόνια θεωρούσα ότι θα κέρδιζε. Πιστεύω ότι ο Εργοτέλης θα γίνεται καλύτερος κάθε αγωνιστική». Όσον αφορά την ομάδα του Εργοτέλη εκτός προπονήσεων παραμένει ο Γκιόργκι Σασιασβίλι, αφού ο αμυντικός εξακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Αντιθέτως, κανονικά συμμετέχουν οι Χίμπλινγκερ και Λεάλ που έχουν αποθεραπευθεί πλήρως. Πλην του 29χρονου Γεωργιανού, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, απουσίασαν και οι δύο διεθνείς Μάρις Βερπακόφσκις (εθνική Λετονίας) και Νίκος Καρέλης (Εθνική Νέων).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου