ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δευτέρα η κλήρωση της Α1

δευτέρα-η-κλήρωση-της-α1-481117

Την ερχόμενη Δευτέρα (13 Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί οριστικά η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Η συγκεκριμένη ημερομηνία είχε γνωστοποιηθεί εδώ και μερικές μέρες, όμως επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα από τον ΕΣΑΚΕ. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ενημέρωσε πως στη διάρκεια της διαδικασίας, που θα λάβει χώρα στο «Divani Caravel», θα βραβευτούν οι κορυφαίοι της περυσινής χρονιάς και θα παρουσιαστεί το νέο λογότυπο της Ένωσης. Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η κλήρωση του 19ου πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010, ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 16121 Αθήνα) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1. Το πρωτάθλημα μπάσκετ ΟΠΑΠ 2010-2011 θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου του 2010.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί το νέο λογότυπο του ΕΣΑΚΕ και θα βραβευτούν οι κορυφαίοι του πρωταθλήματος 2009-10. Συγκεκριμένα, θα βραβευτεί ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος 2009-10, Μάικ Μπατίστ, η καλύτερη πεντάδα, που αποτελείται από τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Μάικ Μπατίστ, Κώστα Καϊμακόγλου, Ντρου Νίκολας και Τζος Τσίλντρες, ο κορυφαίος προπονητής της περυσινής σεζόν, Γιώργος Μπαρτζώκας και ο καλύτερος νέος παίκτης, Νίκος Παππάς.

Επίσης, θα απονεμηθούν βραβείου ήθους στις ΚΑΕ Κολοσσός ΒΑΠ και Πανελλήνιος, λόγω μη τιμωρίας τους από τον αθλητικό δικαστή. Οι απονομές θα ολοκληρωθούν με τη βράβευση του Παναθηναϊκού ως πρωταθλητή Ελλάδας και του Ολυμπιακού ως κυπελλούχου Ελλάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου