ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέντρα αύριο… με Κύπελλο

σέντρα-αύριο-με-κύπελλο-505546

Σέντρα γίνεται αύριο στο τοπικό ποδόσφαιρο με αγώνες της α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και από τα 12 ματς όλα έχουν ενδιαφέρον,   αν και ξεχωρίζουν τα ματς όπου υπάρχει και άρωμα Δ’ Εθνικής,   αυτό του Άρη Μελισσατίκων με το Ρήγα και του Ιάσωνα Α.Μ. με τον Πύρασο.
Από τα 12 παιχνίδια οι 12 νικητές περνούν στη β΄ φάση των 16 μαζί με τις με 4 τυχερές ομάδες που πέρασαν μπάι και είναι οι Απόλλων Καναλίων, Αλμυρός, Κένταυρος και Αγροτικός. Τα ματς θα διεξαχθούν εννιά το Σάββατο και τρία την Κυριακή. Οι δύο εκπρόσωποι της Μαγνησίας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, Πύρασος και Ρήγας, δίνουν επικίνδυνα ματς, απέναντι σε Ιάσωνα Αλλης Μεριάς και Άρη Μελισσατίκων αντίστοιχα. Θεωρητικά πιο εύκολο έργο έχει ο Ρήγας, καθώς πέρα από το γεγονός ότι με τον Άρη τους χωρίζουν δύο κατηγορίες, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βελεστίνου και οι Βελεστινιώτες θα είναι τυπικά φιλοξενούμενοι.
Από την άλλη ο Πύρασος θα έχει επικίνδυνη έξοδο στην Άλλη Μεριά απέναντι στον τοπικό Ιάσωνα. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της ενόψει και της πρεμιέρας του Περιφερειακού την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Σπερχειάδα σε ένα παιχνίδι, όπου οι Αγχιαλίτες είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της ΑΕ Διμηνίου με τον Αίαντα Σούρπης, όπως επίσης και του Σαρακηνού με τον Θησέα. Ιδιαιτερότητα παρουσιάζει και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μαγνησιακό και Ακρόπολη, καθώς οι δύο ομάδες εκτός από το Κύπελλο αναμετρώνται και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο υποδέχεται τον Αετό Κερασιάς, ενώ τέλος στα παιχνίδια της Κυριακής κοντράρονται Πανιώνιος-ΑΕ Χλόη, Πηλέας-Σκιάθος και ΑΕ 2002-Ηρακλής Β.
Το πρόγραμμα των αγώνων της α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών έχει ως εξής:
Σάββατο 11/9
*Γηπ. Λεχωνίων (3.45 μ.μ): ΑΕ Λεχωνίων-Δήμητρα (Παπαγεωργίου, Τσιγγινές, Θεοχάρης)
*Γηπ. Αγ. Παρασκευής (3.45 μ.μ): Αγ. Παρασκευή-Διαγόρας (Δημητριάδης, Μπαϊράμης, Μαρμπάκου)
*Γηπ. Καναλίων (3.45 μ.μ): Μαγνησιακός-Ακρόπολη (Τριάντος, Ζαχόπουλος, Καραγιάννης)
*Γηπ. Ριζομύλου (3.45 μ.μ): Αστέρας-Πρωτεσίλαος (Κρητικός Δ., Γεωργίου, Πλατής)
*Γηπ. Διμηνίου (3.45 μ.μ): ΑΕ Διμηνίου-Αίας Σούρπης (Τρυφωνίδης, Ρούσης, Πρέτζας)
*Γηπ. Βελεστίνου (3.45 μ.μ): Άρης Μελ.-Ρήγας (Τασιόπουλος, Μπουργάνης, Γκάγκας)
*Γηπ. Αλ. Μεριάς (3.45 μ.μ): Ιάσων Α.Μ-Πύρασος (Χαλβατζάκος, Βερτόπουλος, Χαρβάλας)
*Γηπ. Σαρακηνού (3.45 μ.μ): Σαρακηνός-Θησέας (Σκουλάς, Πετρόπουλος, Αγρέβης)
*Γηπ. Βολου (3.45 μ.μ): Εθνικός-Αετός (Δαλούκας Α., Τσάγγαρης, Τσακούμης)
 
Κυριακή 12/9
*Γηπ. Καναλίων (11.00 π.μ): Πανιώνιος-ΑΕ Χλόης (Πετρόπουλος, Κατσαρός, Δημητράκης)
*Γηπ. ΕΤΒΑ (11.30 π.μ): Πηλέας-Σκιάθος (Τσαρτσάλης, Δαλούκας Α., Γιαννής)
*Γηπ. Γατζέας (11.00 π.μ): ΑΕ 2002-Ηρακλής Β. (Ματσούκας, Μπαλάφας, Βλάχος)
 
 
 *Στην 2η φάση (6 Οκτωβρίου τα ματς) θα συμμετέχουν οι 12 νικήτριες ομάδες της προηγούμενης φάσης και οι 4 που πέρασαν απ’ ευθείας. Σύνολο δηλαδή 16 ομάδες με 8 ζευγάρια να προκύπτουν για τη συνέχεια. Στην 3η φάση η οποία θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου θα λάβουν μέρος οι 8 νικήτριες ομάδες της 3ης φάσης και κατά συνέπεια κληρώνονται 4 ζευγάρια. Τα ημιτελικά και ο τελικός θα ξεκινήσουν μετά την αλλαγή του έτους. Πιο συγκεκριμένα οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 12 Ιανουαρίου και η 5η φάση (τελικός) θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου 2012.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου