ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέος: «Δεν με ενδιαφέρει ο Μαρινάκης»

μπέος-δεν-με-ενδιαφέρει-ο-μαρινάκης-505312

Για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Πειραιώς, που «δεν με ενδιαφέρει από την ημέρα, που έγινε συνομιλητής του Κούγια», για τη φυλακή, για την ανυπομονησία του να «φτάσει η ώρα να μιλήσω» και για το «σύστημα του ποδοσφαίρου, που πρέπει να βρει η δικαιοσύνη» και για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου και νυν δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena FM 89,4:

Για τους λόγους που οδηγήθηκε στην φυλακή: «Εγώ γνωρίζω γιατί μπήκα φυλακή αλλά αναρωτιέται ο κόσμος και φυσικά τα παιδιά μου. Εγώ ποτέ δεν δήλωσα ότι βγήκα από… παρθενογένεση αλλά στην Ελλάδα της δημοκρατίας υπάρχει ένα κράτος όπου πρέπει να εφαρμόζεται η δικαιοσύνη το ίδιο. Εγώ δεν πιστεύω στη δικαιοσύνη στην Ελλάδα και οι αξιότιμοι και έντιμοι δικαστές πρέπει να επαναστατήσουν κατά του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Κλουκίνας ήταν δικαστής και δίκαζε ανθρώπους αλλά με τι συνείδηση δίκαζε αυτό το… εργαλείο; Εγώ δεν θέλω να περάσει κανείς αυτό που πέρασα αλλά με στήριξε ο κόσμους του Βόλου και στάθηκα ξανά στα πόδια μου.

Ο Πετρόπουλος είναι άλλη… μαριονέτα. Πως κοιμούνται αυτοί το βράδυ; Πρέπει να πούνε την αλήθεια και να βγούνε να πούνε πως έκαναν λάθος. Βλέπουμε όλοι πως λειτουργεί η δικαιοσύνη και δεν γίνεται να καλύπτουν το ένα λάθος με το άλλο.

Εγώ δεν είπα πως είμαι άγιος αλλά σίγουρα δεν είμαι ένοχος. Ας φέρουν μάρτυρες και αποδείξεις. Λένε πως δωροδόκησα αλλά δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας. Λένε πως εξαπάτησα τον ΟΠΑΠ και πως εκβίασα, που τα είδαν όλα αυτά; Λένε πως έβγαλα παράνομα πλούτη όμως ένα σπίτι έκανα για την κόρη μου και τώρα της ζητάνε εξηγήσεις.

Στην περίπτωση της Βέροιας και του κ. Αρβανιτίδη, που εγώ πιστεύω πως είναι αθώοι οι άνθρωποι, δεν γίνεται να υπάρχουν στοιχεία και να έρχεται ο κ. Κλουκίνας και να τους αθωώνει. Πως κατηγόρησε τον Ολυμπιακό Βόλου χωρίς τίποτα; Σε αυτές τις κασέτες που έχει η εισαγγελία, που είναι όλες πλαστές και παράνομες, δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου.

Τώρα όμως που υπάρχουν στοιχεία η ομάδα απαλλάχθηκε. Πρέπει να βγει και να μας πει ποιος του έδωσε την εντολή. Οταν μιλήσω θα δούνε όλοι τι θα γίνει. Εχω τρελαθεί και περιμένω να έρθει η ώρα.

Για ποιο πρωτάθλημα μιλάμε; Κάθεται ο Σαββίδης και βάζει τα εκατομμύρια, ενώ και ο Αλαφούζος βάζει χρήματα. Ολες οι επιτροπές είναι «φυτευτές» από το σύστημα και πρέπει να βρει το σύστημα η δικαιοσύνη. Ας αποδοθούν οι ευθύνες και ας σταματήσει αυτό το πανηγύρι.

Εγώ λέω να μην μπει κανείς φυλακή αλλά ας σταματήσει αυτή η δουλοπρέπεια και αυτή η υποταγή. Τώρα η ΕΠΣ Μαγνησίας έχει φάει εκβιασμούς αλλά δεν επεμβαίνει κανένας. Ας κάνουν πρόσθετη παρέμβαση όσοι θέλουν να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Ας επιλεχθεί μια προσωπικότητα που θα κάνει λάθη αλλά δεν θα λειτουργεί υπέρ κανενός και θα έχει προσωπικότητα. Μην μου βάζουν Σαρρήδες και Γκιρτζίκηδες!

Ολοι έχουν δικαίωμα στα λάθη αλλά εμείς που ξέρουμε το ποδόσφαιρο βλέπουμε ποιοι διαιτητές κάνουν λάθη και ποιοι διαιτητές έχουν σκοπιμότητα.

Ας μας πούνε αυτοί οι παράγοντες τι προτάσεις έχουν κάνει για το ποδόσφαιρο. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τροποποιούν τα καταστατικά. Μιλάμε για αυτοδιοίκητο, που ήταν το αυτοδιοίκητο του 2011; Που είναι η αντικειμενική δημοσιογραφία; Διέλυσαν μια καθαρή ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο».

Για το αν θα παραιτηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Με τον κ. Μαρινάκη υπήρξα φίλος και δεν με ενδιαφέρει. Με το χέρι στην καρδιά δεν θέλω να πάθει κακό. Από την μέρα που έγινε συνομιλητής με τον Κούγια δεν με ενδιαφέρει. Εγώ πάω και κάνω παρέα με τον ψαρά και τον οικοδόμο στο Βόλο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Πως γίνεται ο ΠΑΟΚ να είναι συν 7 και να μένει στο μείον 15; Ο Ολυμπιακός είναι ο χειρότερος των τελευταίων ετών. Ο παράγοντας πρέπει να προστατεύει την ομάδα του. Ηρθε ο Χάβος με τον Φωτάκη και κέρδισε μέσα στη Τούμπα; Οταν γίνονται αυτά δεν μπορείς να κοιτάς τον αντίπαλο και άργησαν και για μεταγραφές. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ανατρέψει τα δεδομένα.

Αν ήταν ο Μπέος ή οποιοσδήποτε παράγοντας που θα ενδιαφερόταν για τον ΠΑΟΚ και όχι για το προσωπικό του προφίλ θα το έπαιρνε. Τους έχουν κάνει 32 χειρουργεία σε έναν μήνα και δεν κατάλαβαν τίποτα. Πρέπει να ενωθούν οι δυνάμεις, να δούμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό θα αντιμετωπιστεί και η βία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου