ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμος για τη δεύτερη νίκη του…

ετοιμος-για-τη-δεύτερη-νίκη-του-505131

Με στόχο τη δεύτερη νίκη στη 2η αγωνιστική ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνισθεί αύριο στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό με τον Εργοτέλη και ο αγώνας αυτός -που είναι ο πρώτος εντός έδρας στη Σούπερ Λιγκ- αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για την ομάδα και για τον κόσμο…
Ο Ολυμπιακός θέλει αύριο άλλους τρεις βαθμούς, αφού η 2η νίκη θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην ήδη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη…
Μια δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία θα δώσει άλλο αέρα στους ερυθρόλευκους που ξεκίνησαν με δυο νίκες στην Α΄ Εθνική είχαν και στο μακρινό 1971!!!
Τότε ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει με νίκη πάλι στην Αθήνα επί του Φωστήρα και στη συνέχεια νίκησε στο Βόλο την Καβάλα, ενώ τώρα μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη περιμένει να διπλασιάσει τις νίκες του κόντρα στον Εργοτέλη…
Ο Ολυμπιακός και ο Εργοτέλης δεν έχουν μεγάλη προϊστορία… και μάλιστα αύριο συναντιούνται πρώτη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει τον Εργοτέλη σε συναντήσεις για τη Β’ Εθνική την περίοδο 2005-2006, χάνοντας στο Ηράκλειο και έχοντας ισοπαλία στο Βόλο μια χρονιά όπου η Κρητική ομάδα, αήττητη στην έδρα της, πήρε πρωτάθλημα με 16 νίκες, 8 ισοπαλίες και 6 ήττες.
Το αυριανό παιχνίδι στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό είναι πάντως το πρώτο επίσημο του Ολυμπιακού για τη Σούπερ Λίγκα στο Βόλο και ο προπονητής Σάκης Τσιώλης αισιοδοξεί, αλλά συστήνει προσοχή και δεν μένει στο ότι ο αντίπαλος προέρχεται από ήττα… στην πρεμιέρα.
Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, ενώ ο Εργοτέλης έχασε στην έδρα του από τον Αστέρα Τρίπολης και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού “ψάχνει” την ευκαιρία να ρεφάρει… και έτσι οι ερυθρόλευκοι, θέλοντας να παραμείνει ο ενθουσιασμός από τη νίκη της πρεμιέρας, τώρα στοχεύουν και στην πρώτη νίκη έδρας…
Ο Σάκης Τσιώλης φαίνεται να ποντάρει σε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, σε σχέση με το πρώτο ματς, αν και πιθανόν δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην 11άδα της πρεμιέρας, εκτός από το ότι μπορεί να ξεκινήσει ο Μάριο Μπρέσκα.
Ο Κώστας Σκάρος είναι μεταξύ των επιπλέον επιλογών, αφού ο 24χρονος αμυντικός χαφ δεν ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, καθώς χρωστούσε μια αγωνιστική τιμωρίας από πέρσι… ενώ επιπλέον επιθετική λύση φαίνεται να είναι και ο Ηλίας Σολάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου