ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Κόσογλου και Μασίας στην πρεμιέρα

με-κόσογλου-και-μασίας-στην-πρεμιέρα-505108

Με τον Γκιουβενιργκίν Κόσογλου και τον Πάμπλο Μασίας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην αποστολή της θα αναχωρήσει σήμερα η Νίκη για τη Σκύδρα. Τα δελτία των ποδοσφαιριστών βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ και οι δυο τους τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Χόρχε Μπάριος. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιος από αυτούς να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα.

Είναι πλέον στην κρίση του Ουρουγουανού τεχνικού κατά πόσο οι Κόσογλου και Μασίας είναι έτοιμοι για να ριχτούν στην «μάχη». Αντίθετα δεν έχει έρθει ακόμα η μπλε κάρτα του Μαλντονάδο για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα και δη στην football league 2, στην οποία η Νίκη κάνει πρεμιέρα αύριο από τη Σκύδρα κόντρα στο νεοφώτιστο Αετό (16.45).

Αλλαγές σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου σίγουρα θα γίνουν από την τεχνική ηγεσία στην ενδεκάδα. Μάλιστα ίσως υπάρξει και αλλαγή στην παράταξη της ομάδας, αφού τις τελευταίες ημέρες ο Μπάριος δοκίμασε σύστημα με τρεις στην άμυνα. Πάντως μέχρι χθες έκανε πειράματα και δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το βασικό σχήμα και το σύστημα που θα επιλέξει. Ισως σήμερα να δείξει κάποια παραπάνω πράγματα.

Στο κυανόλευκο συγκρότημα υπάρχει αισιοδοξία για την αυριανή πρεμιέρα και όλοι προσδοκούν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει την κατάλληλη ψυχολογία για τη συνέχεια. Το ιδανικότερο σενάριο φυσικά θα ήταν το διπλό και οι παίκτες του Χόρχε Μπάριος εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν την καλύτερη δυνατή πρεμιέρα. Το πάθος για το αποτέλεσμα και η εμπειρία είναι τα στοιχεία στα οποία ποντάρει η ομάδα της Νέας Ιωνίας, προκειμένου να υπερκεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασίας της και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Γραμματικόπουλος

Για έναν παίκτη πονοκεφαλιάζει ο Χόρχε Μπάριος, που συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αν ήταν απολύτως υγιής. Συγκεκριμένα προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν ο 19χρονος Γραμματικόπουλος, υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Χόρχε Μπάριος, ενώ πρόβλημα στο τετρακέφαλο από μια κλωτσιά που δέχτηκε στο φιλικό με το Διμήνι αντιμετωπίζει ο Μαλντονάδο, που έτσι κι αλλιώς όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Γραμματικόπουλος είχε πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση στο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟ Ρουφ και το γεγονός ότι είναι τραυματίας ίσως του στερήσει τελικά όχι μόνο τη συμμετοχή του στο βασικό σχήμα αλλά και στο παιχνίδι, αφού μέχρι χθες δεν είχε καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 9 το πρωί και μετά το τέλος της ο Χόρχε Μπάριος θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή. Η ομάδα θα αναχωρήσει το απόγευμα.

Τα εργομετρικά έδειξαν το πρόβλημα

Τα εργομετρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της Νίκης έδειξαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην φυσική κατάσταση και ότι δεν είναι έτοιμοι να βγάλουν 90 λεπτά αγώνα. Η ομάδα του Χόρχε Μπάριος «πληρώνει» την καθυστερημένη έναρξη της προετοιμασίας της και υπολογίζεται ότι σε τρεις εβδομάδες περίπου θα είναι απολύτως έτοιμη για να δώσει το 100% που μπορεί στον αγωνιστικό χώρο. Ολα αυτά βάσει των στοιχείων που προέκυψαν από τα εργομετρικά και τα συμπεράσματα που βγήκαν από την κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Η φυσική κατάστασή τους έδειξε ότι δεν βρίσκονται στα επιθυμητά επίπεδα για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, πριν δηλαδή από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Βόλου βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η τιμή τους ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ διατίθενται επίσης διαρκείας των 150, 200 και 250 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω της ΠΑΕ και του BLUE STARS 95,3, ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2421066128 και 6979492113.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου