ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οκτώ στις δέκα νίκες για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

οκτώ-στις-δέκα-νίκες-για-τον-ιπ-ο-τ-ι-σ-504339

Η ομάδα Ιππικής Δεξιοτεχνίας του ιππικού ομίλου Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ συμμετείχε στον 5ο και 6ο αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης, κατακτώντας οκτώ νίκες στις δέκα κατηγορίες που συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα η μικρότερη αμαζόνα που συμμετείχε, Α. Τοπάλη με το νέο άλογό της Bianca Luna, όχι μόνο κατέκτησαν το κύπελλο, αλλά έκλεψαν τις εντυπώσεις εκτελώντας μια εκπληκτική διαδρομή και λαμβάνοντας ένα πολύ υψηλό ποσοστό από τους κριτές, φέρνοντας το δίδυμο στην πρώτη θέση της κατάταξης ανάμεσα στους Παίδες αθλητές της κατηγορίας Α3. Στην ίδια κατηγορία της επόμενης ημέρας το ζευγάρι έλαβε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Την πρώτη θέση και τα κύπελλα των αντίστοιχων κατηγοριών Α3 ενηλίκων του διημέρου έλαβε η πεπειραμένη Λ. Κουτρομάνου με τον ίππο Happy Day, καθώς και άλλο ένα κύπελλο στην κατηγορία Α4 και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Α4.

Η περσινή πολυνίκης της κατηγορίας Α6, Ν. Τσούνη με τον ίππο Mad Max, κατέκτησε εκ νέου τις πρωτιές στην κατηγορία αυτή, καθώς και μια πρωτιά στην κατηγορία Α4.

Η πλέον φουλ τάιμ εμποδίστρια του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ, Α. Χένρι με τον ίππο Contessa, άφησαν για ένα Σαββατοκύριακο τους αγώνες εμποδίων και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε κάτι διαφορετικό. Δοκίμασαν δυο από τις μεγαλύτερες κατηγορίες του διημέρου με πολύ καλές κριτικές και τρεις πρώτες θέσεις από τις τέσσερις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Τέλος, δύο εξαιρετικές διαδρομές εκτέλεσαν η προπονήτρια του ομίλου, Α. Ανετοπούλου με τον ίππο Frescoμ, λαμβάνοντας και αυτοί με τη σειρά τους δυο κύπελλα στην Γ5 ανώτερη κατηγορία του αγώνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου